Diéta másképp: így étkeznek a Baywatch-film sztárjai

Forrás: Facebook/Baywatch Film -
filmforgatás diéta Zac Efron Dwayne Johnson Baywatch Kelly Rohrbach fogyókúra Priyanka Chopra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feszes úszódressz megköveteli a szigorú étrendet, Priyanka Chopra színésznő azonban elárulta: a hamarosan bemutatásra kerülő film szereplőinek nem mindegyike él csak salátákon.

Javában zajlik a Baywatch-film forgatása, a szereplők pedig igyekeznek a legjobb formájukat mutatni a filmvásznon. Ám mielőtt azt gondolnánk, hogy mindenki extraszigorú diétát követve sanyargatja magát a karcsúbb forma érdekében, Priyanka Chopra színésznő elárulta: ez közel sincs így.

Forrás: Facebook/Baywatch Film

Kétméteres vízben futni és kondizni gyerekjáték. Csak azt hisszük! Az aquawallgym ugyanis még a jól edzett Pintér Tibor szervezetét is alaposan igénybe vette. Aggodalomra azonban semmi ok, a népszerű színész remekül bírja a gyűrődést!

Elképesztően fest fürdőruhában a 46 éves Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-catherine-zeta-jones-szineszno-46-evesen-elkepesztoen-nez-ki-furdoruhaban.htmlAz Oscar-díjas színésznő férjével, Michael Douglasszal együtt kapták lencsevégre mexikói nyaralásuk közben. Ez Zsír!--Diana diétája: ezeket ette a hercegné, hogy megőrizze vonalaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160421-diana-hercegno-etrendje-es-dietaja-ezekbol-az-etelekbol-allt.htmlAlapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint. Ez Zsír!--Riasztóan vékonyak Victoria Beckham lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-labai-nagyon-vekonyak.htmlA Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival. Ez Zsír!--James Bond már a múlté! Hatalmas pocakot növesztett Pierce Brosnan http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-pierce-brosnan-szinesz-hatalmas-pocakot-novesztett.htmlAlig lehet ráismerni a 62 éves színészre: James Bond egykori megformálóját hatalmas pocakkal kapták lencsevégre Hawaii tengerpartján. Ez Zsír!--Kemény szavakkal üzent a testmegszégyenítő trolloknak a bikinis Keshahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160329-kesha-enekesno-kemeny-szavakkal-uzent-a-testmegszegyenito-kommenteloknek.htmlA korábban étkezési zavarral is megküzdő énekesnő Instagram-oldalán osztotta ki az internet népét. Ez Zsír!OrigoNapi kétezer guggolás, és olyan feneked lesz, mint az internet két ikersztárjánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-miriam-es-michelle-carolus-ikerlanyok-napi-ketezer-guggolast-vegeznek-hogy-formas-fenekuk-legyen.htmlMiriam és Michelle Carolust szexi, formás alakjuk tette az Instagram sztárjaivá: az ikerpár saját bevallásuk szerint nem a sebészkésnek, hanem a rendszeres edzésnek köszönhetik nőies idomaikat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.