A feszes úszódressz megköveteli a szigorú étrendet, Priyanka Chopra színésznő azonban elárulta: a hamarosan bemutatásra kerülő film szereplőinek nem mindegyike él csak salátákon.

Javában zajlik a Baywatch-film forgatása, a szereplők pedig igyekeznek a legjobb formájukat mutatni a filmvásznon. Ám mielőtt azt gondolnánk, hogy mindenki extraszigorú diétát követve sanyargatja magát a karcsúbb forma érdekében, Priyanka Chopra színésznő elárulta: ez közel sincs így.

Forrás: Facebook/Baywatch Film

Én általában elbújok egy törölköző mögé, és megeszem a hamburgerem, mert mindenki más salátát eszik, és emiatt bűnösnek érzem magam. Kivéve Kelly Rohrbachet, aki titokban pizzát eszik - árulta el Leonardo DiCaprio exéről egy nemrég adott interjújában Priyanka, aki saját bevallása szerint a "gonoszt" fogja játszani, és mivel alacsony, ezért egész nap magas sarkúban forgat. Persze a fiúk sem kivételek: a film másik két szereplője lesz Dwayne Johnson és Zac Efron is, akikre izmok tekintetében bizony nem lehet panasz. Pillanatnyilag úgy néznek ki, mint két szörnyeteg. Bármit ketté tudnának roppantani a hasizmaikkal - magyarázta Priyanka.

Kétméteres vízben futni és kondizni gyerekjáték. Csak azt hisszük! Az aquawallgym ugyanis még a jól edzett Pintér Tibor szervezetét is alaposan igénybe vette. Aggodalomra azonban semmi ok, a népszerű színész remekül bírja a gyűrődést!