Prince családjának adományra van szüksége

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
halál Prince George Lopez komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait.

George Lopez amerikai tévésztár, színész, komikus és műsorvezető 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki Prince családját, mivel, mint kiderült az énekes vagyonát zárolták, amíg a bíróság el nem dönti, hogy

milyen összeg jár a családtagoknak.

Prince Forrás: MTI/Mohai Balázs

A TMZ magazin szerint Prince és Lopez közeli barátok voltak, az énekes korábban pénzt, sőt lakásokat is adott a színésznek.

A lap úgy tudja, hogy Prince családja anyagi gondokkal küzd, ezért utazási költségeik és a megélhetésük miatt is jól jön számukra Lopez adománya. A TMZ egyébként hozzáteszi: Lopez azt szerette volna, ha a neve nem kerül szóba, és ő pusztán anonim támogató lenne.

Mint mi is beszámoltunk róla, nemrég eladósorba került Prince marbellai luxusháza, amit nem kevesebbért, mint 4 millió fontért, azaz körülbelül másfél milliárd forintért árulnak.

Megválaszolatlan kérdések

Prince 57 esztendős korában, közel két hete hunyt el Minneapolis külvárosában álló otthonában. Az AP hírügynökségnek csütörtökön hatósági források megerősítették, hogy amikor Prince repülője április 15-én vészhelyzet miatt landolt Moline-ben. a sztár eszméletlen volt, a segélyhívásra a kifutón álló géphez kiérkező elsősegélynyújtók Narcan-injekciót adtak be neki, amit drogtúladagolás esetén használnak.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

Bár Prince később pár órát egy helyi kórházban töltött, majd a saját felelősségére távozott, de később olyan információk is napvilágot láttak, miszerint a sztár annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni.

A nő 47 után tudta meg, hogy 150 késszúrással ölték meg a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20160429-47-ev-utan-tudta-meg-egy-no-hogy-mennyire-brutalisan-meszaroltak-le-a-19-eves-hugat.html47 év után derült ki, hogy brutálisan végeztek a most 73 éves Anne Jurvetson testvérével, akit 150 késszúrással öltek meg. Az esettel összefüggésbe hozták Charles Manson bandáját is. Család--Szinetár Dóra: "Tudtam, történjék bármi, rájuk mindig számíthatok" http://www.life.hu/csalad/20160429-szinetar-doranak-anyja-adta-az-elso-pohar-pezsgot-apjatol-pedig-az-elso-cigarettajat.htmlSzinetár Dóra a Best magazinnak mesélte el, hogy miért is volt olyan bensőséges viszonya a szüleivel. Család--A svéd hercegnő, Madeleine megmutatta kisbabáját a világnakhttp://www.life.hu/csalad/20160323-a-sved-hercegi-par-megmutatta-gyermeket-a-vilagnak.htmlA fiatal és sikeres Madeleine svéd hercegnő nemrég megmutta tündéri kisfiát a világnak. Erre vártunk már 9 hónapja, és nem hiába: Nicholas csodaszép. Család--Hatalmasat nőtt, és übercuki Shakira kisebbik fia: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160411-tunderi-fotot-posztolt-shakira-a-kisfiarol.htmlJó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha. Család--Hatalmasat nőtt, és übercuki Shakira kisebbik fia: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160411-tunderi-fotot-posztolt-shakira-a-kisfiarol.htmlJó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha. Család--Botrány! Brad Pittnek van két eltitkolt gyereke?http://www.life.hu/csalad/20160408-angelina-jolie-kiakadt-brad-pitt-eltitkolt-gyereke-miatt.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt házassága folyamatosan veszélyben van, ahogy Angie egészsége is, a bajt pedig csak tetőzi, hogy állítólag Brad Pittnek van két eltitkolt gyereke. Az biztos, hogy ezúttal Angelina nagyon durván kiakadt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.