Prince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait.

George Lopez amerikai tévésztár, színész, komikus és műsorvezető 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki Prince családját, mivel, mint kiderült az énekes vagyonát zárolták, amíg a bíróság el nem dönti, hogy

milyen összeg jár a családtagoknak.

PrinceForrás: MTI/Mohai Balázs

A TMZ magazin szerint Prince és Lopez közeli barátok voltak, az énekes korábban pénzt, sőt lakásokat is adott a színésznek.

A lap úgy tudja, hogy Prince családja anyagi gondokkal küzd, ezért utazási költségeik és a megélhetésük miatt is jól jön számukra Lopez adománya. A TMZ egyébként hozzáteszi: Lopez azt szerette volna, ha a neve nem kerül szóba, és ő pusztán anonim támogató lenne.

Mint mi is beszámoltunk róla, nemrég eladósorba került Prince marbellai luxusháza, amit nem kevesebbért, mint 4 millió fontért, azaz körülbelül másfél milliárd forintért árulnak.

Megválaszolatlan kérdések

Prince 57 esztendős korában, közel két hete hunyt el Minneapolis külvárosában álló otthonában. Az AP hírügynökségnek csütörtökön hatósági források megerősítették, hogy amikor Prince repülője április 15-én vészhelyzet miatt landolt Moline-ben. a sztár eszméletlen volt, a segélyhívásra a kifutón álló géphez kiérkező elsősegélynyújtók Narcan-injekciót adtak be neki, amit drogtúladagolás esetén használnak.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

Bár Prince később pár órát egy helyi kórházban töltött, majd a saját felelősségére távozott, de később olyan információk is napvilágot láttak, miszerint a sztár annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni.