Hatalmas bravúr! Mínusz 40 kiló, és sok-sok nélkülözés, de a showman szerint megérte az áldozat, mert élete legjobb élménye volt, izmait fitoktatva a színpadon állnia.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gáspár Győző kockahasat villantott nekünk  a vasárnap megrendezése kerülő fitnesz versenyen. Azóta kiderült, hogy a showman, bezsebelte a győzelmet „Álmomban nem gondoltam volna, hogy a Fitman 2016-os kategória győztese lehetek és 2016 november 24.-én Lengyelországba utazhatok a FIT Expóra, hogy képviseljem Magyarországot. Tudom, hogy ez sok embernek nem tetszik, de ez van" – írta Győzi közösségi oldalán, akinek ezek szerint, még tartania kell szuper kinézetét, hiszen vár rá egy verseny, pedig a Life.hu-nak elárulta, már alig várja, hogy jól belakmározzon.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

„Október óta nem volt szénhidrát a számban, akkor döntöttem el, hogy elérem a célt amit kitűzök magam elé. Nyolc hónap alatt összesen 66 kilót adtam le, ez nyolc kemény undorító hónap volt, tele nélkülözéssel, amikor a család lakmározott én pedig vizet ittam. Egész januárban csak fehérjét ettem és tisztán étkeztem. Ma boldogan léptem fel a színpadra, igaz sokan támadtak az elmúlt időben, de érdekes módon, most nincsenek itt, pedig volt olyan testépítő aki életveszélyesen megfenyegetett. Most mindenkinek megmutattam, hogy sikerült. A végeredmény pedig magáért beszél" – magyarázta Győzi, akit családja nem kímélt.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A múlt héten voltam egy „edzőtáborban" amit én kiképzőtábornak nevezek, mikor hazaértem Bea asszony terülj-terülj asztalkámmal lepte meg a családot, amiből egy falatot sem ehettem. Nah de jövő héten mindent bepótolok" – nevetett Győző, aki az elmúlt nyolc hónapot élete legnehezebb időszakának nevezte, és soha többet nem menne a konditerembe, ám a győzelem után kénytelen lesz, hiszen Lengyelországban még bizonyítania kell.

Gregor Bernadettnek -saját bevallása szerint- kutyakötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.