Nincs nyugta fia mellett Victoria Beckhamnek

Forrás: Instagram/Victoria Beckham -
Brooklyn Beckham divattervezés tanulás Spice Girls vezetés Victoria Beckham jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girls-tag 17 éves fia, Brookyln Beckham autóvezetői oktatásán járt, innen köszönt be rajongóinak képmegosztó oldalán.

Victoria Beckham nem csupán örömét leplezi tökéletes színészi alakítással, hanem izgalmát is. Az énekesnőből lett divattervező Instagram oldalán köszönt be rajongóinak, méghozzá fia, Brooklyn mellől, aki éppen a jogosítványát készül megszerezni.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham
Ezért nem ölelheti át édesanyját Ada anyák napjánhttp://www.life.hu/csalad/20160501-pinter-adrienn-ada-ezert-nem-olelheti-at-edesanyjat-anyak-napjan.htmlBármennyire is szeretné, a műsorvezető nem ölelheti át anyukáját május első vasárnapján.Család--Nyílt levél egy édesanyának, aki nem tudja, hogy a lányának abortusza volthttp://www.life.hu/csalad/20160429-nyilt-level-anyamnak-akinek-nem-arultam-el-hogy-abortuszom-volt.htmlMegannyi olyan élethelyzet létezhet egy nő számára, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de az, aki ezt az utat választja szinte minden esetben traumaként raktározza el lelke legmélyére a magzat életének kioltását, még akkor is, ha látszólag könnyedén dolgozza fel a történteket. Család--Állítják: Zalatnay Cinit magára hagyta a lányahttp://www.life.hu/csalad/20160502-zalatnay-sarolta-cini-lanya-elkoltozott-penzugyi-dolgokon-veszett-ossze-az-enekesno-es-lanya.htmlA 26 éves Niki elköltözött otthonról, de nemcsak azért, mert már felnőtt nőként önálló életbe akar kezdeni, hanem azért is, mert megromlott a viszonyuk édesanyjával. Család--"Mi voltunk az 1 a 374-ből" - A magzati genetikai szűrővizsgálatok fontosságahttp://www.life.hu/csalad/20160429-babagenetika-sevcsik-m-anna-tortenete-a-magzatok-genetikai-vizsgalatarol.htmlMajd egy éve már, hogy Sevcsik M. Anna és férje meghozta élete legnehezebb döntését. Anna ötödik gyermekét várta, amikor megtudta, hogy a baba súlyos beteg, Edwards-szindrómában szenved. Pokoli napokat kellett átélniük, végül meghozták a döntést, és elengedték a magzatot. Anna az utóbbi egy évben azért küzdött, hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, és hogy ezeket a vizsgálatokat a lehető leghamarabb ingyenessé tegyék mindenki számára. Család--Száz év börtönt kapott a nő, aki kivágta a csecsemőt egy kismama hasábólhttp://www.life.hu/csalad/20160501-szaz-ev-bortont-kapott-a-no-aki-kivagta-a-csecsemot-egy-kismama-hasabol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2015 szeptemberében egy gyermekruhákat hirdető reklám miatt érkezett Dynel Lane otthonába a 26 éves Michelle Wilkins, aki akkor már terhességének nyolcadik hónapjában járt. A hirdetést feladó Lane azonban megverte, majd kivágta az eszméletlen Wilkins méhéből a kislányát. Család--Anyák napja: Liptai Claudia megható sorokkal emlékszik az édesanyjárahttp://www.life.hu/csalad/20160501-liptai-claudia-musorvezeto-anyak-napjan-meghato-sorokkal-emlekszik-az-edesanyjara.htmlLiptai Claudia már hat évvel ezelőtt elvesztette édesanyját, de valószínűleg nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.