Új fejlemény Damuék kislányának ügyében

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
gyám Damu Roland Damu Edina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland és felesége, Edina együtt mentek el a gyámhivatalba, hogy végre rendezhessék kislányuk ügyét. A kis Maját ugyanis már kiadná a kórház, de a gyámot hivatalosan megnevező határozat hiányában nincs kinek.

Mivel Edina a terhessége alatt sem vetette meg az alkoholt, Damu úgy gondolta, hogy intézetben lenne jobb helye a kislányuknak. A színész akkor nem támogatta, hogy Edina testvére kapja meg a gyermekük felügyeleti jogát, aki egy hónappal korábban jött a világra.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Edina és Roland együtt mentek el a minap a gyámhivatalra, hogy végre rendezzék kislányuk ügyét. Sikerült megegyezniük, és eldöntötték, mégis Edina testvére fogja megkapni a gyámságot. “Roland is aláírta a szükséges papírokat, és beleegyezett, hogy a testvérem legyen Maja ideiglenes gyámja. A hivatalban megígérték, hogy a lehető leggyorsabban elkészítik a határozatot, ami alapján kiadja a kórház a kislányomat a nagynénjének” - mondta Edina a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.