Károly herceg és Diana hercegnő legkisebb közös gyermekének saját bevallása szerint nem sok emléke van édesanyjáról, ám reméli, tevékenyéségével és munkájával büszkévé teszi őt.

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor autóbalesetben elveszítette édesanyját, Diana hercegnőt. A most 31 éves trónörökös a minap a People magazinnak adott interjújában mesélt édesanyjáról és emlékeiről.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Nem sok gyerekkori emlékem van édesanyámról - szögezte le a herceg, akit elmondása szerint sokban inspirálnak Diana egykor végzett jótékonysági tevékenykedései. Csak azt akarom, hogy büszke legyen rám az anyukám. Ez minden, amit csinálni akarok.Amikor meghalt, maradt bennem egy tátongó lyuk, és nem csak bennünk, hanem rengeteg más emberben is az egész világon. Ha egy kis részét is ki tudom tölteni ennek a lyuknak, akkor jól csináltam."

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről
Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Íme 10 kevésbé ismert tény Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről - kattints ide a cikkért!