10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Harry hercegről

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Károly herceg brit királyi család Cressida Bonas Vilmos herceg gyermekkor Diana hercegnő Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepli 31. születésnapját - ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről. Íme.

1. Nem volt túl népszerű kisgyerek: amikor 3 évesen elkezdett óvodába járni, az elején nem jött ki jól társaival, akik állítólag sokat piszkálták a kis Harryt.

2. Exbarátnőjével, Cressida Bonasszal rokonságban állnak, igaz, csak távolról: állítólag II. Károly király révén kilenced-unokatestvérei egymásnak.

Forrás: AFP/Ben Stansall

3. Katy Perry (is) odáig volt érte.

4. Sem ő, sem bátyja, Vilmos herceg nem olvasnak el semmilyen róluk szóló cikket.

5. Utálja a Twittert.

6. Mint megannyi ismert politikus és üzletember, ő is járt a világhírű brit elitképzőbe, az Etonba.

7. Egy korábbi, NBC-nek adott interjújában, amelyben édesanyja, Diana hercegné haláláról kérdezték, Harry elmondta: nem hagyják nyugodni annak az estének a történései, amikor a hercegné halálos balesetet szenvedett a párizsi Pont de l'Alma alagútban.

Harry herceg bátyjával, Vilmossal, mostohaanyjával, Kamilla hercegnével és édesapjával, Károly herceggel Forrás: AFP

9. Középiskolában földrajz, művészettörténet és humán tárgyak fakultáción volt. Földrajzból kiváló érdemjeggyel tanulhatott tovább a Sandhurston, humán tárgyakból azonban csak közepest kapott.

10. 2007 és 2008 között 77 napot szolgált Afganisztánban. Egy ausztrál magazin róla szóló beszámolója után hazatért, majd 2012 és 2013 között újabb 20 hetet töltött el a hadseregben.

/1509/Isten2015915104319Hoppá! Kiderült, hogy Károly herceg Katalin libidófelelősehttp://www.life.hu/news/20150915-karoly-herceg-nem-akarja-hogy-katalin-dianahoz-hasonloan-felrelephessen.htmlAz persze magától értetődik, hogy a brit királyi családra a legrátermettebb, szakképzett testőrök kell, hogy vigyázanak: a maximális biztonság esetükben mindennél fontosabb. Lapinformációk szerint azonban Katalinnal kapcsolatban kicsit más a helyzet...NewsOrigoSzezonális ételek, grillcsirke és sok-sok vaj – Vajon mi kerül Erzsébet királynő asztalára?http://www.life.hu/ez-zsir/20150910-erzsebet-kiralyno-miket-eszik.htmlDarren McGrady több évtizede áll a brit királyi család szolgálatában, mint szakács – rajta kívül valószínűleg senki más nem ismeri olyan jól Erzsébet királynő legkedveltebb étkeit.Ez Zsír!--Újraindítják a nyomozást Diana hercegné halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150914-diana-hercegne-halalanak-ugyeben-ujrainditja-a-nyomozast-vilmos-herceg-es-harry-herceg.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint Vilmos herceg és öccse, Harry herceg tisztázni szeretné végre, hogyan halt meg édesanyjuk, halálának körülményei ugyanis több ponton is megkérdőjelezhetőek. Az elhunyt hercegné két fia ezért újra szeretnék indíttatni a nyomozást.News--Hivatalos: Márciusban érkezik a királyi bébihttp://www.life.hu/csalad/20150909-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeket-varja.htmlA svéd királyi család hivatalos közleményben osztotta meg a nagy örömhírt: Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg a második gyermeküket várják.Család--Katalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Uralkodási rekordot dönt a jövő héten II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20150906-uralkodasi-rekordot-dont-a-jovo-heten-ii-erzsebet-kiralyno.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik szerdán az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis aznap átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia uralkodási időtartamrekordját - írja az MTI.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.