Amber Rose feministának neveli hároméves fiát

Forrás: Origo -
Amber Rose feminizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontvázat kapott karácsonyra, mert azt kért. Az apja videóklipjeinek állandó szereplője és három évesen máris menőbb, mint a legtöbb harminc éves. Amber Rose és Wiz Khalifa fiáról, Sebastianról van szó. A kis srác ráadásul ennyi idősen meggyőződéses feminista.

“Ha a fiam iskolába megy és valamelyik barátja leribancoz egy lányt, akkor azt akarom, hogy ő legyen az első aki azt mondja, nem beszélhetsz így egy nővel” – Nyilatkozta a people magazinnak Amber Rose, a fenékkirálynő.

Forrás: Origo

Amber nagyon fontosnak tartaj, hogy a fia tisztelje a nőket, ezért igazi kis feministát nevelt a fiából. “Szeretném, ha minden nő azt viselhetne, amit akar, és a fiamat is arra tanítom, hogy egy merész ruha nem felhívás a keringőre, jegyezze ezt meg nagy korára is!” Whiz Kalifa és a popó modell gyereke mindent megkaphat, de mindenképpen meg kell tanulnia az értékeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.