szépségtrükk szépségápolás Pordán Petra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezetőt, Pordán Petrát szépségtippjeiről faggattuk: kiderült, milyen szépségápolási rituálét örökölt nagymamájától, és hogy mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépségéért.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Igen, van, amit édesanyám még a nagymamámtól tanult, és tényleg beválik. Minden reggel, mielőtt bármit is kennék az arcomra, jéghideg vízzel pár percig mosom, a szemkörnyékeken pedig picit hosszabban elidőzöm, és tényleg eltűnik a puffadás. Ráadásul fel is ébred tőle az ember. A másik szépségápolási trükk a comb-popsi hideg-meleg vízzel való öblítése, azért, hogy feszes maradjon a bőröm.

Forrás: redlemon

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Minden reggel és este Image Max lemosót használok, és reggelente az Image Vital C szérumot, mert a zseniális illata mellett csodákat tesz a bőrömmel.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Image Vital C Hydrating Enzyme Masque, ami egy átmulatott éjszaka után csodákat tesz, olyannyira, hogy a barátnőim is kölcsönkérik, ha gyors megoldásra van szükségük.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ha túl korán elkezd olyan drasztikus beavatkozásokat végrehajtani az arcán vagy a testén, amik helyett finomabb és hatékonyabb kezeléseket is választhatna, és amik hosszú távon kifizetődőbbek lennének.

Forrás: Facebook/Pordán Petra

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak kívülről ápoljuk a bőrünket, hanem étkezéssel és mozgással is segítsük belülről a szervezetünket, hogy kívül is szép maradhasson. Mostanában ezért reggelente finom smoothie-kat készítek, amiket egészséges magokkal turbózok fel.

5 kérdés a szépségről: Som-Balogh Edina

A Life.hu szépségszakértője, a mindig bájos Som-Balogh Edina ezúttal szépségápolási rituáléiba avatott be minket, és azt is elárulta, mi az a sminktermék, ami mindig ott lapul a táskájában. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.