5 kérdés a szépségről: Som-Balogh Edina

rúzs szépségápolás Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szépségszakértője, a mindig bájos Som-Balogh Edina ezúttal szépségápolási rituáléiba avatott be minket, és azt is elárulta, mi az a sminktermék, ami mindig ott lapul a táskájában. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Hogy ne kenjek a bőrömre mindenféle krémet, hogy alaposan nézzem meg, milyen termékeket használok.

Forrás: Instagram/sombaloghedina

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Minden nap végén alaposan lemosom a sminkem, majd pár csepp szőlőmagolajjal ápolom. Reggelenként bekenem hidratáló krémmel. Próbálok úgy étkezni, hogy kevés méreg halmozódjon fel bennem.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Rúzs és szájfény mindig van nálam!

Forrás: Instagram/sombaloghedina

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Sokan követik azokat a trendeket, amik éppen akkor, abban az időszakban a csapból is folynak, figyelembe sem veszik, hogy nekik mi áll jól, és mi nem. Szerintem mindig az a jó, ha az ember megismeri, mi áll neki a legjobban, és nem erőltet magára olyat, ami nem. A szépség fontos, de nem mehet az egészség rovására, szóval a plasztikáztatást erősen ellenzem.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A színes sminkeket és élénk rúzsokat imádom!

Forrás: baloghedina.com

5 kérdés a szépségről: Horváth Éva

A modell-műsorvezető, bárhol és bármikor látjuk őt, káprázatosan fest. Nem is csoda, hiszen a szépségápolás a mindennapi rutinjának a része, ráadásul mivel egy szépségblogot is vezet, rengeteg újdonságot próbál ki – de a hagyományos uborkapakolást sem veti meg. Olvasd el a Life.hu cikkét!
A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!http://www.life.hu/trend/20160503-a-farmer-nyarra-is-tokeletes-valasztas.htmlA farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, shortról, rövidnadrágról, vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Trend--Futurizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke – Sztárok a Met-gála vörös szőnyegén!http://www.life.hu/trend/20160503-stilusmutra-a-met-galarol.htmlMinden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat!TrendAFPEzek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoAranycipő, sétapálca és színes kontaktlencse – Pasimustra a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160503-pasimustra-a-met-galarol.htmlKik voltak a legdögösebb pasik a Met-gála vörös szőnyegén? Kié volt a legextrémebb ruha? Kezdődjön a pasimustra! TrendAFPPárban stílusosan – Öltözz össze a szerelmeddel!http://www.life.hu/trend/20160501-parban-stilusosan-oltozz-ossze-a-szerelmeddel.htmlHa már lélekben megvan közöttetek az összhang, akkor arra is odafigyelhettek – akár egy hétvégi romantikus séta vagy egy különleges összejövetel alkalmával –, hogy külsőleg is megteremtsétek a harmóniát. Trend--Csipkemániások figyelem – Eljött a ti időtök!http://www.life.hu/trend/20160428-csipkemania-a-legcsinosabb-valasztas-nyarra.htmlAz élet szerelmeseinek, a bohém fiataloknak, a régi romantika iránt vágyódóknak, a nemes anyagok rajongóinak, hagyománytisztelőknek és új hagyományokat teremtőknek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.