Robert Downey Jr. Ryan Gosling Kristen Stewart Nikki Reed otthon albérlet sztárok Justin Timberlake Hollywood Kiefer Sutherland Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az már korábbi cikkünkből kiderült, egy világsztár életében is lehetnek olyan időszakok, amikor anyagi vagy szakmai indíttatástól vezérelve albérletbe költözik, és egy lakótárssal osztja meg mindennapjait. Most folytatjuk a korábban megkezdett sort, jöjjenek az újabb meglepő párosok.

Justin Timberlake és Ryan Gosling

Justin Timberlake és Ryan Gosling gyerekkorukban a Disney csatorna Mickey Mouse Club című műsorának ifjú sztárjai voltak, de nemcsak „munkatársi” kapcsolat volt köztük, egy darabig együtt is laktak. Sőt! Fél évig Justin édesanyja volt Ryan gyámja. „Ryan anyukájának a munkája miatt Kanadában kellett maradnia, nekünk viszont szerepelnünk kellett a műsorban, úgyhogy Ryan körülbelül hat hónapig nálunk lakott” – mesélte akkoriban a Grammy-díjas énekes.

Justin Timberlake és Ryan Gosling Forrás: Northfoto

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland jó néhány évtizeddel ezelőtt, feltörekvő színészként egy Los Angeles-i kis lakáson voltak kénytelenek osztozni. Bár csupán három évig éltek együtt, tekintve, hogy ifjúkorában mindkét színésznek igen csak meggyűlt a baja a drogokkal és alkohollal, valószínűsíthetjük, hogy igen kemény és vad három évet tölthettek együtt. De ebben az időben nemcsak lakótársak voltak, hanem munkatársak is, ugyanis mindketten szerepeltek az 1988-ban készült 1969 című filmben.

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland az 1969 című filmben Forrás: Northfoto

Amikor még Matt Damon és Ben Affleck közösen fizették a rezsit

A hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.

Ryan Gosling és Michelle Williams

Ryan Gosling és Michelle Williams a Blue Valentine című filmben egy házaspárt alakított, annak érdekében pedig, hogy játékuk a lehető leghitelesebb legyen, a forgatás alatt összebútoroztak, és közös kasszán éltek. „Nagyon nehéz őt utálni, elmosogat, és vigyáz a gyerekekre” – mesélte akkor nevetve a színésznő, akit állítólag csak az borított ki, amikor Gosling pénzt kért tőle cigire.

Michelle Williams és Ryan Gosling a Blue Valentine című filmben Forrás: AFP

Nikki Reed és Kristen Stewart

A két színésznő a Twilight – Újhold című film forgatása idején költözött össze Vancouverben. Bár akkoriban mindketten mindig úgy nyilatkoztak, hogy remekül megy az együttélés, a színfalak mögött a szakavatottak egy szerelmi háromszögről pusmogtak. Stewart akkori barátja, Robert Pattinson a pletykák szerint korábban Reeddel járt, így a féltékenység miatt a két lakótárs között nem volt felhőtlen a viszony.

Nikki Reed és Kristen Stewart Forrás: Northfoto
Csináld magad kreatív, tavaszi ajtódísz - Imádni fogod!http://www.life.hu/otthon/20160509-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-tavaszi-ajtodiszt-keszit.htmlMolnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője egy újabb ötletes csináld magad dekorációt hozott el neked: néhány kellék kell csupán, no meg egy kis kézügyesség, és már el is készült a csodás tavaszi ajtódíszed. Otthon--Luxusnyaraló helyett magánsziget - Spórolásra felkészülni!http://www.life.hu/otthon/20160506-berelj-privat-szigetet-milliokert.htmlA nyár közeledtével a legtöbben már a vakációjukat tervezgetik, korábbi cikkeinkben mutattunk is már néhány olyan nem mindennapi otthont, amelyekbe néhány napra bárki beköltözhet. Most ennél is tovább megyünk, és olyan lélegzetelállító magánszigeteket mutatunk, amelyek tökéletes helyszínül szolgálhatnak egy álomvakációnak – már ha van pénzed kibérelni valamelyiket. OtthonOrigoÁlomotthonok - Kávékülönlegességek egy különleges kávéházbanhttp://www.life.hu/otthon/20160504-alomotthonok-igy-keszul-egy-budapesti-kavehaz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlÁlomotthonok sorozatunk következő részében kilépünk az egyedi módon felújított családi házak és luxusvillák tengelyéből, és az üzleti élet felé vesszük az irányt: egy újonnan nyíló, dizájnos budapesti kávézó belső kialakításának rejtelmeibe engedünk betekintést. Otthon--Így múlik el Detroit dicsőségehttp://www.life.hu/otthon/20160503-az-amerikai-detroit-varos-elneptelenedese-pusztulasa.htmlAz Egyesült Államok valamikori negyedik legnépesebb városának az 50-es években 1,8 millió fő volt a lakossága. Mára ez a szám megfeleződött, 700 ezer főre esett vissza. A takaros detroiti kertvárosi otthonok helyét elhagyatott, kiégett épületek vették át. Otthon--Lepusztult épületek szívszorító magányahttp://www.life.hu/otthon/20160427-usa-baltimore-varos-elhagyatott-epuletei-ben-marcin-fotos-szemevel.htmlBaltimore az Amerikai Egyesült Államok huszadik legnépesebb városa. Kül- és elővárosaival együtt népessége körülbelül 2,6 millió fő. És mégis: a metropoliszban jelenleg több mint 16 ezer lakás árválkodik üresen, és áll a teljes pusztulás szélén. OtthonOrigoAz öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.