Ahogy az már korábbi cikkünkből kiderült, egy világsztár életében is lehetnek olyan időszakok, amikor anyagi vagy szakmai indíttatástól vezérelve albérletbe költözik, és egy lakótárssal osztja meg mindennapjait. Most folytatjuk a korábban megkezdett sort, jöjjenek az újabb meglepő párosok.

Justin Timberlake és Ryan Gosling

Justin Timberlake és Ryan Gosling gyerekkorukban a Disney csatorna Mickey Mouse Club című műsorának ifjú sztárjai voltak, de nemcsak „munkatársi” kapcsolat volt köztük, egy darabig együtt is laktak. Sőt! Fél évig Justin édesanyja volt Ryan gyámja. „Ryan anyukájának a munkája miatt Kanadában kellett maradnia, nekünk viszont szerepelnünk kellett a műsorban, úgyhogy Ryan körülbelül hat hónapig nálunk lakott” – mesélte akkoriban a Grammy-díjas énekes. 

Justin Timberlake és Ryan GoslingForrás: Northfoto

Robert Downey Jr. és  Kiefer Sutherland

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland jó néhány évtizeddel ezelőtt, feltörekvő színészként egy Los Angeles-i kis lakáson voltak kénytelenek osztozni. Bár csupán három évig éltek együtt, tekintve, hogy ifjúkorában mindkét színésznek igen csak meggyűlt a baja a drogokkal és alkohollal, valószínűsíthetjük, hogy igen kemény és vad három évet tölthettek együtt. De ebben az időben nemcsak lakótársak voltak, hanem munkatársak is, ugyanis mindketten szerepeltek az 1988-ban készült 1969 című filmben.  

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland az 1969 című filmbenForrás: Northfoto
Forrás: AFP
Amikor még Matt Damon és Ben Affleck közösen fizették a rezsit

A hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.

Ryan Gosling és Michelle Williams

Ryan Gosling és Michelle Williams a Blue Valentine című filmben egy házaspárt alakított, annak érdekében pedig, hogy játékuk a lehető leghitelesebb legyen, a forgatás alatt összebútoroztak, és közös kasszán éltek. „Nagyon nehéz őt utálni, elmosogat, és vigyáz a gyerekekre” – mesélte akkor nevetve a színésznő, akit állítólag csak az borított ki, amikor Gosling pénzt kért tőle cigire.

Michelle Williams és Ryan Gosling a Blue Valentine című filmbenForrás: AFP

Nikki Reed és Kristen Stewart

A két színésznő a Twilight – Újhold című film forgatása idején költözött össze Vancouverben. Bár akkoriban mindketten mindig úgy nyilatkoztak, hogy remekül megy az együttélés, a színfalak mögött a szakavatottak egy szerelmi háromszögről pusmogtak. Stewart akkori barátja, Robert Pattinson a pletykák szerint korábban Reeddel járt, így a féltékenység miatt a két lakótárs között nem volt felhőtlen a viszony. 

Nikki Reed és Kristen StewartForrás: Northfoto