Meglepő párosok - Amikor még Matt Damon és Ben Affleck közösen fizették a rezsit

Forrás: AFP -
Wes Anderson Christopher Reeve Michael Douglas rezsi Owen Wilson Ben Affleck albérlet lakótárs Justin Long Matt Damon Robin Williams Danny DeVito Jonah Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében pedig akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.

Danny DeVito és Michael Douglas

Michael Douglas és Danny DeVito 1966-ban találkoztak, amikor mindketten New Yorkban tanultak színészetet. Találkozásuk után 2 évvel össze is költöztek, és néhány évig bizony a két filmcsillag közösen fizette a rezsit. Michael Douglas nemrég a The Talks című műsorban elmesélte, hogy egykori lakótársával azóta is nagyon közeli barátságban maradtak.

Forrás: AFP

Ben Affleck és Matt Damon

A két színész legendás barátsága nem újdonság, azt viszont nem biztos, hogy tudtad, hogy a két sztár már gyerekkoruk óta jó cimborák. Olyannyira, hogy abban az időben, mikor a Good Will Hunting című közös filmjüket írták, nemcsak munkatársai de lakótársai is voltak egymásnak. De nem csak ez az egy közös projektjük volt együttélésük alatt! Affleck a US Weeklynek nemrég egy meglepő sztorit mesélt el: "Velencében a tengerparton béreltünk Mattel egy házat, ahova több mint 800 embert hívtunk meg bulizni. Az ivászatnak és költekezésnek az lett a vége, hogy elfogyott a pénzünk, és át kellett költözünk egy kisebb lakásba."

Forrás: AFP

Robin Williams és Christopher Reeve

A két tragikus sorsú színész az egyetemen ismerkedett meg egymással, mindketten a Juilliardon végeztek nyelvész szakon, ahol meglepő módon ketten alkottak egy osztályt, olyan kevés diákot vettek fel. A két "osztálytárs" ez alatt az idő alatt össze is költözött. Az egyetemi barátságuk aztán egész életüket végigkísérte.

Forrás: AFP

Wes Anderson és Owen Wilson

Owen Wilson elmaradhatatlan szereplője Wes Anderson filmjeinek, hol színészként, hol forgatókönyvíróként működik közre. A furcsa páros azonban már régóta jó viszonyban van egymással: 1989-ben találkoztak először, amikor is mindketten drámaírást tanultak a Texasi Egyetemen. Nem sokkal később össze is költöztek, és megírták Petárda című első közös filmjüket.

Forrás: AFP

Justin Long és Jonah Hill

A két színész is együtt vágott bele a show businessbe: ahogy nemrég nyilatkoztak róla, úgy éltek együtt kaliforniai otthonukban, mint egy "idős házaspár". Közös életüknek azonban hamar vége szakadt, amikor filmjeikkel egyre kapósabbá váltak.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.