Az ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. 

Na jó, Trumpék bensőséges családi kuckója a valóságban egy hatalmas luxuskégli, ahol az elnökjelölt a 24 évvel fiatalabb harmadik feleségével, Melaniával és két közös gyermekükkel él. 

Családi képek a Trump-lakosztálybanFotó: Sam Horine
  • A Trump család otthonául a Trump Tower egyik luxus penthouse lakása szolgál. Maga az épület egyébként New Yorkban, a Fifth Avenue 725. alatt található. 
A Trump Tower bejárataForrás: AFP
  • Az épület szomszédságában olyan patinás üzletek találhatók, mint a Bergdorf Goodman, a Tiffany, a Gucci vagy a Louis Vuitton. A Central Park pedig csak néhány háztömbnyire van innen. 
A Trump Tower 423 méter magasForrás: AFP
  • Érdekesség, hogy a Trump Tower A sötét lovag című film egy forgatási helyszíneként szolgált, egészen pontosan Bruce Wayne vállalatának a székhelyét, azaz a Wayne Enterprisest formálta meg a moziban. 
Kilátás a szállodábólForrás: AFP
Forrás: zillow.com
Élet a Fehér Ház után - Vajon hova fog költözni az Obama család?

Ifj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa 2017. januárban véget ér, ez pedig egyebek mellett azt is jelenti, hogy családjával ki kell költözniük az elnöki palotából, azaz a Fehér Házból. Na de hova tovább? Vajon hol kezdenek majd új életet? Korábbi cikkünkből megtudhatod!

  • A Trump-lakosztály az 58 emeletes ingatlan 58. emeletén kapott helyet – természetesen. Ebből a magasságból káprázatos kilátás nyílik a város egészére, beleértve a Central Parkot, New York öt városrészét, sőt még a szomszédos New Jersey-re is rálátni. 
A reggelizőszobaFotó: Sam Horine
  • A Trump család luxusotthonának enteriőrjét a 18. századi Franciaország inspirálta: királyi palotákat megszégyenítő rokokó díszítőmotívumok, gyönyörűen ívelt és persze rengeteg aranyozott bútor uralja a teret. 
A nappaliFotó: Sam Horine
  • Mrs. Trump szeret kérkedni férje vagyonával igazi ínyenc műkedvelő, irodáját különféle giccses méregdrága szobrok és műtárgyak díszítik. 
Az iroda falán egy Renoir-festmény díszelegFotó: Sam Horine