Érdekességek Donald Trump káprázatos luxusotthonáról

luxus ingatlan otthon Trump Tower Donald Trump New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. 

Na jó, Trumpék bensőséges családi kuckója a valóságban egy hatalmas luxuskégli, ahol az elnökjelölt a 24 évvel fiatalabb harmadik feleségével, Melaniával és két közös gyermekükkel él.

Családi képek a Trump-lakosztályban Fotó: Sam Horine
  • A Trump család otthonául a Trump Tower egyik luxus penthouse lakása szolgál. Maga az épület egyébként New Yorkban, a Fifth Avenue 725. alatt található.
A Trump Tower bejárata Forrás: AFP
  • Az épület szomszédságában olyan patinás üzletek találhatók, mint a Bergdorf Goodman, a Tiffany, a Gucci vagy a Louis Vuitton. A Central Park pedig csak néhány háztömbnyire van innen.
A Trump Tower 423 méter magas Forrás: AFP
  • Érdekesség, hogy a Trump Tower A sötét lovag című film egy forgatási helyszíneként szolgált, egészen pontosan Bruce Wayne vállalatának a székhelyét, azaz a Wayne Enterprisest formálta meg a moziban.
Kilátás a szállodából Forrás: AFP

Élet a Fehér Ház után - Vajon hova fog költözni az Obama család?

Ifj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa 2017. januárban véget ér, ez pedig egyebek mellett azt is jelenti, hogy családjával ki kell költözniük az elnöki palotából, azaz a Fehér Házból. Na de hova tovább? Vajon hol kezdenek majd új életet? Korábbi cikkünkből megtudhatod!

  • A Trump-lakosztály az 58 emeletes ingatlan 58. emeletén kapott helyet – természetesen. Ebből a magasságból káprázatos kilátás nyílik a város egészére, beleértve a Central Parkot, New York öt városrészét, sőt még a szomszédos New Jersey-re is rálátni.
A reggelizőszoba Fotó: Sam Horine
  • A Trump család luxusotthonának enteriőrjét a 18. századi Franciaország inspirálta: királyi palotákat megszégyenítő rokokó díszítőmotívumok, gyönyörűen ívelt és persze rengeteg aranyozott bútor uralja a teret.
A nappali Fotó: Sam Horine
  • Mrs. Trump szeret kérkedni férje vagyonával igazi ínyenc műkedvelő, irodáját különféle giccses méregdrága szobrok és műtárgyak díszítik.
Az iroda falán egy Renoir-festmény díszeleg Fotó: Sam Horine
Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnek, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20160511-otthonok-amik-gyilkossagok-helyszinei-voltak-es-meg-laknak-benne.html"Ha ezek a falak beszélni tudnának" - nos, a következő házak elbeszéléseit nem szívesen hallgatnánk meg. Falaik megannyi kegyetlenkedést és megoldatlan bűnögyet rejtettek el a kíváncsi szemek elől. Következzenek a gyilkos házak, ahol még jelenleg is élnek. Otthon--Albérletek, ahová te is szívesen beköltöznél harmadiknakhttp://www.life.hu/otthon/20160510-hollywoodi-sztarok-akik-valamikor-kozos-alberletben-laktak-masodik-resz.htmlAhogy az már korábbi cikkünkből kiderült, egy világsztár életében is lehetnek olyan időszakok, amikor anyagi vagy szakmai indíttatástól vezérelve albérletbe költözik, és egy lakótárssal osztja meg mindennapjait. Most folytatjuk a korábban megkezdett sort, jöjjenek az újabb meglepő párosok. OtthonAFPCsináld magad kreatív, tavaszi ajtódísz - Imádni fogod!http://www.life.hu/otthon/20160509-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-tavaszi-ajtodiszt-keszit.htmlMolnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője egy újabb ötletes csináld magad dekorációt hozott el neked: néhány kellék kell csupán, no meg egy kis kézügyesség, és már el is készült a csodás tavaszi ajtódíszed. Otthon--Luxusnyaraló helyett magánsziget - Spórolásra felkészülni!http://www.life.hu/otthon/20160506-berelj-privat-szigetet-milliokert.htmlA nyár közeledtével a legtöbben már a vakációjukat tervezgetik, korábbi cikkeinkben mutattunk is már néhány olyan nem mindennapi otthont, amelyekbe néhány napra bárki beköltözhet. Most ennél is tovább megyünk, és olyan lélegzetelállító magánszigeteket mutatunk, amelyek tökéletes helyszínül szolgálhatnak egy álomvakációnak – már ha van pénzed kibérelni valamelyiket. OtthonOrigoA hónap színe: az üde mentazöldhttp://www.life.hu/otthon/20160427-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-menta-zold.htmlA mentazöld egy igazi tavaszi szín: üdeséget és frissességet sugároz, és egy cseppnyi bájjal tölti meg otthonod falait. Otthon--Vilmos és Katalin otthonának rejtett kincseihttp://www.life.hu/otthon/20160427-5-erdekesseg-ami-kiderult-katalin-hercegne-es-vilmos-otthonarol.htmlNem túlzás azt mondani, hogy múlt héten a fél világ György herceg és Obama elnök übercuki találkozásáról beszélt. Obama és a first lady egyébként Erzsébet királynő születésnapja alkalmából látogatott Angliába és ha már ott voltak, beugrottak Vilmosék londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.