Anya lett a Szívek szállodája sztárja! Megszületett Alexis Bledel gyereke

édesanya Szívek szállodája kisbaba sorozat Alexis Bledel megszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban hozta világra első kisbabáját a színésznő.

Megszületett Alexis Bledel és a szintén színész Vincent Kartheiser első közös gyermeke - jelentette az E! News.

Forrás: Northfoto

A sztárházaspár már az esküvőjüket, illetve a 34 éves színésznő terhességét is igyekezett titkolni a nyilvánosság elől, és kisbabájuk érkezésekor is hasonlóan igyekeztek eljárni: távol a világ zajától, szerdán jött világra első gyermekük, aki a hírek szerint kisfiú lett. A Szívek szállodája Roryja és férje a Mad Man - Reklámőrültek forgatásán jöttek össze, és 2014-ben esküdtek örök hűséget egymásnak Kaliforniában.

A csontsovány Angelina Jolie elképesztő dolgot tett a gyerekekérthttp://www.life.hu/csalad/20160512-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladja-egy-melyszegenysegben-elo-kambodzsai-csaladot-tamogat.htmlHála a betegesen vékonyra fogyott világsztárnak, újra tud iskolába járni és tanulni az a 12 testvér, akikkel Kambodzsában barátkoztak össze a Jolie-Pitt házaspár gyerekei. Család--Brad Pitt helyett bátyjával tért haza Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20160518-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-helyett-batyjaval-james-havennel-tert-vissza-los-angelesbe.htmlA színésznő Londonban hagyta az éppen legújabb filmjét forgató Brad Pittet, és helyette a korábban sokat vitatott testvéri viszonyban lévő bátyjával, James Havennel érkezett a Los Angeles-i repülőtérre. Család--Terry Richardson olyan képet tett közzé, amilyet eddig még sosemhttp://www.life.hu/csalad/20160509-terry-richardson-sztarfotos-szoptatos-kepet-osztott-meg-baratnojerol-alexandra-bolotowrol.htmlA frissen apukává vált sztárfotós szoptatós képet osztott meg barátnőjéről és gyermekei édesanyjáról, Alexandra Bolotowról. Család--Végigitta és -bulizta terhességét a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160511-terri-anne-hyde-kismama-vegigbulizta-terhesseget-nem-tudta-hogy-gyereket-var.htmlA bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra. CsaládOrigoMilliókat fizet édesapjának Britney Spears, hogy ellássa őthttp://www.life.hu/csalad/20160505-britney-spears-enekesno-milliokat-fizet-edesapjanak-jamie-spearsnek-hogy-ellassa-ot-es-ugyeit.htmlAz énekesnő a hírek szerint évi 130 ezer dollárt fizet apjának, Jamie Spearsnek azért, hogy rendezze az ügyeit és felügyelje a dolgait. Család--Tüneményes fotót osztott meg családjáról John Legendhttp://www.life.hu/csalad/20160509-john-legends-enekes-chrissy-teigenrol-es-kislanyukrol-osztott-meg-kepet-instagramon.htmlA világhírű énekes újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.