Madeleine McCann-nel emlékeznek a világszerte eltűnt gyerekekre

Forrás: Origo -
dal eltűnés Portugália Skócia eltűnt gyerekek Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éve eltűnt skót kislány is szerepel az eltűnt gyerekek nemzetközi napja alkalmából készült videóban.

Május 25-e az eltűnt gyerekek világnapja. Ebből az alkalomból készült az alább is hallható dal, amelyben többek között az eltűntek rokonaiból összeállt kórus is közreműködik.

A videó elején feltűnik többek között a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann, akinek története a mai napig kísérti a világot. Az akkor hároméves kislány a szülei portugáliai nyaralójából tűnt el. A legfrissebb jelentések szerint a kislányt valószínűleg betörők rabolták el – erről bővebben itt olvashatsz.

Amikor valaki kámforrá válik

A világon szinte minden percben eltűnik valaki – lehet felnőtt vagy gyerek. A szerencsésebbek épségben előkerülnek, de sokuk testére csak a haláluk után találnak rá. Ám a legszörnyűbb talán mégis az, amikor valaki egyszerűen köddé válik. Amikor valakinek úgy veszik nyoma, hogy még a rendőrség is tehetetlen, ez esetben a nyomozást rövid időn belül felfüggesztik. Íme, a világ leghíresebb és legrejtélyesebb eltűnési esetei – kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.