Eva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből.

Eva Longoria

Vagyis immáron Eva Bastón Mexikóban ment hozzá harmadik férjéhez, a tévémogul José Bastónhoz. A Victoria Beckham által tervezett ruhát sokan túl egyszerűnek gondolták, szerintünk azonban egy harmadik igenhez pont jól illik ez a letisztult fazon. 

Forrás: HOLA! Magazine

Kate Moss

Neki sem az első esküvője volt. Ruháját John Galliano tervezte: a kreáció egy kis hippibeütést kapott, ami nagyon jól passzolt a modellhez. 

Forrás: Northfoto

Amal Clooney

George Clooney felesége az esküvőjén is a klasszikus elegancia híve volt. Oscar de la Renta ruhája és hosszú fátyla az időtlen szépséget idézte.   

Forrás: Hello! Magazine

Olivia Palermo

Olivia Palermo ruháján sokan megdöbbentek, szerintünk viszont telitalálat volt. A tüllszoknyához kasmírpulóvert vett fel, az egész szettet pedig egy Manolo Blahnik cipővel koronázta meg.  

Forrás: Juan Patino Photography

Sofia Vergara

A világraszóló lakodalomra világraszóló menyasszonyi ruha dukál. Ezt jól tudta Sofia Vergara is, aki egy Zuhair Murad-kreációban mondta ki a boldogító igent Joe Mangeniellónak.

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Jessica Biel

Justin Timberlake felesége sokakat meglepett rózsaszín ruhájával, pedig nagyon jól állt neki ez a különc választás. A színésznő saját bevallása szerint a romantikus és a nőies vonalat akarta képviselni. A ruhát a tervezővel, Giambattista Vallival közösen álmodták meg.

Forrás: People

Angelina Jolie

Többévnyi együttlét és három közös gyermek után hivatalosan is összekötötte az életét Angelina Jolie és Brad Pitt. A nagy napon egy fényes hatású Versace ruhában vonult oltárhoz Angelina, akinek a fátylát gyermekei rajzai díszítették. 

Forrás: People

Katalin hercegné

Az egész világ érdeklődve követte figyelemmel Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjét. Az Alexander McQueen divatház kreatív igazgatója, Sarah Burton fenséges ruhát tervezett a a királyi boldogító igenhez. Nagy hatású lett a kreáció: a hosszú csipkeujjak azóta divatba is jöttek.

Forrás: AFP

Anne Hathaway

Anne Hathaway Valentino esküvői ruhája is megosztó lett. A ruha szabása és a fejdísz is sokaknak csalódást okozott, míg mások álomszépnek titulálták.  

Forrás: Vogue

Keira Knightley

A színésznő nem a pompára hajtott: egy egészen egyszerű Chanel tüllruhát és egy Chanel kabátkát viselt a nagy napon, ráadásul a cipője is lapos volt, és még a sminkre sem fektetett nagy hangsúlyt. A képet itt nézheted meg róla!

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!
Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony!