Kamilla a királyi család méregfoga: apasági tesztet követel Harry hercegtől

vita Károly herceg apaság Katalin hercegné Kamilla hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor Kamillát okolta Diana hercegnő is házasságának megromlásáért, úgy tűnik a hercegné lételeme, hogy feszültséget szítson a családban. Katalint is kínozza, Harry herceggel pedig folyton veszekszik. 

Kamilla hercegnének nem egy ellensége van már a királyi családban. Harry herceget is maga ellen fordította. Állítólag olykor úgy viselkedik, mint egy füstölgő őrült, és követeli, hogy Harry herceg csináltasson apasági tesztet. Kamilla úgy véli ugyanis, hogy nem Károly a fiú apja.

Ám Harry nemcsak ezért ápol kimondottan rossz viszonyt mostohaanyjával. Azért sem szívleli Kamillát, mert az kimondottan csúnyán bánik Katalinnal. Sokszor közembernek titulálja, és nem tartja méltónak arra, hogy a királyi család tagja legyen.

Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Harry pedig, mivel nagyon jóban van bátyja feleségével, rendszerint megvédi Katalint. Legutóbb is hangos szóváltás alakult ki köztük, amelyben Harry emlékeztette őt saját származására. “Katalin sokkal méltóbb egy királyhoz, mint te valaha leszel!” - vágta Kamilla fejéhez a herceg, aki nem hagyta szó nélkül a sértést.

Szállj le a magas lóról, te még csak nem is vagy igazi király vér, csak anyád románcának eredménye”

évekkel ezelőtt Károly visszautasította fiát, aki DNS-tesztet akart végeztetni.

Harry évek óta kínlódik emiatt, Kamilla pedig szívesen előveszi ezt a témát, ha helyzete úgy kívánja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.