Még mindig nem találod a tökéletes gyereknapi ajándékot? Akkor megsúgjuk a titkot: a lurkók imádják a rajzfilmeket, így hát imádják kedvenc filmjük hősét is. Biztosan nem lősz mellé, ha egy - szó szerint - mesés játékkal leped meg!

Minden generációnak megvannak a menő mesefigurái, összeszedtük hát azokat a mesefilmeket vagy karaktereket, amik az utóbbi években igazán közkedveltek a gyerekek körében.

Star Wars

A Csillagok háborúja generációkon átívelő szórakozást nyújt - hiszen az inkább felnőtteknek szóló mozifilmeken kívül már rajzfilmváltozata van -, és valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Most éppen újabb virágkorát éli, a gyerekek imádják a Star Wars-figurákat.

Forrás: Dreamstime

Angry Birds

Minden egy mobiljátékkal kezdődött, idén pedig már a mozikban is hódít a galád zöld malacok és a mérges madarak háborúja. A vicces kis figurákért odavannak a gyerekek, tökéletes ajándék lehet fiúknak és lányoknak egyaránt egy plüssmalac vagy -madárka.

Forrás: Dreamstime

Minyonok

Az őrület 2010 óta tart, amikor bemutatták a mozikban a Gru című animációs mesefilmet, amelynek vicces kis szereplői, a Minyonok köré mára egy külön brandet építettek. A mókás kis figurákat kicsik és nagyok is imádják.

Forrás: Dreamstime

Monster High

Néhány szülő számára kicsit érthetetlennek és hátborzongatónak tűnhet, hogy a gyerekek ezekért a fura lényekért rajonganak. Őszintén, mi is csak pislogunk a szörnyszülött gimisek láttán, de a mai lányok rajonganak értük. 

Forrás: mat.imageg.net

Disney-hercegnők

A Disney-hercegnők soha nem mennek ki a divatból: Hófehérke és a hét törpe története egészen pontosan 1937 óta kápráztatja el a kislányokat. De Hófehérke mellett Jázmin, Belle, Ariel, Pocahontas vagy akár Elsa karaktere is tökéletes ajándék lehet egy romantikus lelkületű gyerkőc számára. 

Forrás: Dreamstime

Támogatott tartalom