Őrjöngő malacok és vicces sárga figurák - A legmenőbb mesehősök

gyereknap ajándék mese játék játék 2016 mesefigurák mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem találod a tökéletes gyereknapi ajándékot? Akkor megsúgjuk a titkot: a lurkók imádják a rajzfilmeket, így hát imádják kedvenc filmjük hősét is. Biztosan nem lősz mellé, ha egy - szó szerint - mesés játékkal leped meg!

Minden generációnak megvannak a menő mesefigurái, összeszedtük hát azokat a mesefilmeket vagy karaktereket, amik az utóbbi években igazán közkedveltek a gyerekek körében.

Star Wars

A Csillagok háborúja generációkon átívelő szórakozást nyújt - hiszen az inkább felnőtteknek szóló mozifilmeken kívül már rajzfilmváltozata van -, és valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Most éppen újabb virágkorát éli, a gyerekek imádják a Star Wars-figurákat.

Forrás: Dreamstime

Angry Birds

Minden egy mobiljátékkal kezdődött, idén pedig már a mozikban is hódít a galád zöld malacok és a mérges madarak háborúja. A vicces kis figurákért odavannak a gyerekek, tökéletes ajándék lehet fiúknak és lányoknak egyaránt egy plüssmalac vagy -madárka.

Forrás: Dreamstime

Minyonok

Az őrület 2010 óta tart, amikor bemutatták a mozikban a Gru című animációs mesefilmet, amelynek vicces kis szereplői, a Minyonok köré mára egy külön brandet építettek. A mókás kis figurákat kicsik és nagyok is imádják.

Forrás: Dreamstime

Monster High

Néhány szülő számára kicsit érthetetlennek és hátborzongatónak tűnhet, hogy a gyerekek ezekért a fura lényekért rajonganak. Őszintén, mi is csak pislogunk a szörnyszülött gimisek láttán, de a mai lányok rajonganak értük.

Forrás: mat.imageg.net

Disney-hercegnők

A Disney-hercegnők soha nem mennek ki a divatból: Hófehérke és a hét törpe története egészen pontosan 1937 óta kápráztatja el a kislányokat. De Hófehérke mellett Jázmin, Belle, Ariel, Pocahontas vagy akár Elsa karaktere is tökéletes ajándék lehet egy romantikus lelkületű gyerkőc számára.

Forrás: Dreamstime

Támogatott tartalom

Mozgasd meg az agytekervényeidet játékos feladatokkalhttp://www.life.hu/csalad/20160525-ot-leghasznosabb-mobil-jatekapp-nemcsak-gyerekeknek.htmlA játék csak gyerekeknek való? Ugyan már! Az alábbiakban összeszedtünk öt olyan logikai játékot, amiket felnőttek és gyerekek egyaránt élvezhetnek. Dolgoztasd meg az agytekervényeidet játék közben! Család--"Különben is csak simogatott, nem?" - Gyermekkori szexuális abúzus, a pokol legmélyebb bugyrahttp://www.life.hu/csalad/20160525-anoni-mara-tarsasag-beszelj-rola-projekt-gyermekkori-szexualis-abuzus.htmlElsőre megrázóan magas számnak tűnik, jobban belegondolva azonban rájön az ember, hogy ez a 271 tragikus történet csupán a jéghegy csúcsa. Vajon rajtuk kívül mennyien vannak még? Mennyien szenvedtek és szenvednek a mai napig is a feldolgozatlan traumától, szégyenérzettől és a meg nem értettségtől? És vajon mikor jut el oda a magyar társadalom, hogy előítéletek nélküli, valódi segítséget tudjon nyújtani az áldozatoknak? Család--Nyílt levél egy exvőlegénynek, aki a menyasszonyát egy idősebb nővel csalta meghttp://www.life.hu/csalad/20160523-nyilt-level-az-exvolegenyemnek-aki-megcsalt-egy-idosebb-novel.htmlAz alábbi levelet egy rendszeres olvasónktól kaptuk, akinek – mint írta – sokszor segítettek a „Nyílt levél” sorozatban megjelent cikkek, volt, hogy erőt tudott belőlük meríteni. Olvasónk egy igen nehéz időszakon van túl, és történetét velünk is megosztotta. Az írását változtatás nélkül közöljük. CsaládThinkstockIsteni és egyszerű - Készíts túrófánkothttp://www.life.hu/csalad/20160523-isteni-turofank-recept.htmlPofonegyszerű elkészíteni, és nagyon finom. Ha kipróbálod, könnyen lehet, hogy állandó szereplője lesz a családi ebédeknek. CsaládOrigo12 éves felnőttek, 30 éves kamaszok - Meddig marad gyerek a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20160523-meddig-marad-gyerek-a-gyerek.html18 vagy 30? Hány évig maradjon anyuci pici fia anyuci szoknyája mögött, avagy ebben a fenekestül felfordult világban meddig maradjon meg gyereknek a gyerek? CsaládOrigoAz Instagram szürreális világa - A szupertrendi háromévesek és menedzsermamik földjehttp://www.life.hu/csalad/20160518-a-legstilusosabb-gyerekek-az-instgaramon.htmlElmerülve az Instagram legmélyebb bugyraiban, meglepő dolgokra bukkan az ember: nálunk már a burzsuj tinik páváskodása is kiverte egy picit a biztosítékot, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy ez bizony csak a jéghegy csúcsa. Hogy mi lehet még a kőgazdag tizenévesek menőzésénél is hátborzongatóbb? A szuperstílusos, luxi háromévesek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.