Ez ám a változás! 10 kilót fogyott Hajdú Péter

diéta műsorvezető fogyás producer fogyókúra Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető-producer közösségi oldalán osztotta meg hihetetlen fogyásának az eredményét. 

Hajdú Péter teljesen átalakult. A műsorvezető hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy az elmúlt három hónap alatt 10 kilót sikerült leadnia.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A kommentelőket szinte kivétel nélkül lenyűgözte az eredményt, és többen gratuláltak Hajdú Péter kitartásáért.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Elképesztő! Így alakítottá át testét az 55 éves fitnesznagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160531-kim-wright-55-eves-fitnesznagyi-edzessel-es-taplalkozassal-alakitotta-at-a-testet.htmlKim Wright egy fényképen szembesült először azzal, hogyan is néz ki valójában. Az 55 éves nagymama elhatározta, hogy változtat: közel 20 kiló feleslegtől szabadult meg, és azóta is tartja magát új, egészséges életmódjához. Ez Zsír!--Aputestből kockahas: 8 hét alatt pattintotta ki magát a 43 éves Darren Kennyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-darren-kenny-8-het-alatt-heti-harom-edzessel-gyurta-magat-izmosra.htmlA szigorú diétának és a kemény edzéseknek hála testzsírszázalékát a felére csökkentette a brit férfi. Ez Zsír!OrigoSpórolj a kalóriákon! 3 egyszerű tipp a karcsúbb vonalakérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-3-egyszeru-fogyokuras-tipp-a-karcsubb-vonalakert-es-a-kevesebb-kaloriabevitelert.htmlVészesen közeledik a jó idő, ezzel együtt pedig egyre közeledik a lengébb, kevesebbet takaró ruhák időszaka. Ha úgy érzed, lenni még mit dolgozni a nyári formádon, ám a sanyargató diétákat nem neked találták ki, akkor most mutatunk 3 egyszerű, az étrendedbe könnyen beépíthető tippet, amivel nem csupán egészségesebb lehetsz, de még a mérleg is kevesebbet fog mutatni alattad. Ez Zsír!--Diéta másképp: így étkeznek a Baywatch-film sztárjaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-priyanka-chopra-szineszno-elarulta-hogyan-dietaznak-a-baywatch-film-sztarjai.htmlA feszes úszódressz megköveteli a szigorú étrendet, Priyanka Chopra színésznő azonban elárulta: a hamarosan bemutatásra kerülő film szereplőinek nem mindegyike él csak salátákon. Ez Zsír!OrigoKatalin hercegné elárulta, minek köszönheti karcsú alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-katalin-hercegne-elmondta-karcsu-alakjanak-titkat.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát. Ez Zsír!--Elképesztő formában van Tamara Ecclestonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160415-tamara-ecclestone-a-forma-1es-bernie-ecclestone-lanya-megmutatta-bikiniben-szules-utani-alakjat.htmlA Forma-1-es nagyfőnök, Bernie Ecclestone legidősebb lányát parányi fürdőruhában kapták lencsevégre. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.