Angelina Jolie több időt áldoz a menekültekre, mint a családjára

színésznő család Angelina Jolie menekültválság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie a saját gyerekei és férje helyett inkább a menekültválságra koncentrál, emiatt azonban Brad Pitt dühöng. Szerinte a feleségének inkább az egészségével és a családjával kellene törődnie.

Már rengetegszer megírtuk, hogy Angelina Jolie ijesztően sovány, és ez sajnos továbbra sem változott. Ennek ellenére a színésznő a magáról és családjáról megfeledkezve harcol a nők és a menekültek jogaiért, újabban pedig egy londoni egyetemen vendégoktató.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Mindemellett olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Braddel közös hat gyermekük mellé még egy hetedik kambodzsai apróságot is adoptálni akart, aki nagyon szegény körülmények között élt. Az ötletet végül elvetették, mert Bradnek mindez egyáltalán nem tetszett, hiszen szerinte Angie-nak a saját egészségével kellene inkább törődnie, ráadásul a házasságuk is romokban hever. Jolie azonban ennek ellenére a menekültek helyzetén szeretne javítani, de férje úgy gondolja, hogy

túl sok időt tölt azzal, hogy másokon segítsen.

Forrás: Northfoto

A Radar Online forrásai szerint ugyanis Brad nagyon haraszik Angelinára, mert szerinte

nem foglalkozik eleget vele és a saját gyerekeivel.

„A közös gyerekeik pontosan abban a korban vannak, amikor nemcsak az apjukra, hanem az anyukájukra is szükségük van. Brad rengeteget dolgozik, Angie viszont az összes idejét és energiáját arra fordítja, hogy segítsen megoldani a szíriai menekültválságot” – mesélte a bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.