Tippek a hajrához! A tökéletes bikinialak titkáról vallottak a Victoria's Secret-modellek

Forrás: giphy.com -
Nyár Victoria's Secret tipp bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkerülhetetlenül beütött a nyár, a jó idő és vele a strandszezon. Íme, néhány tipp a világ leggyönyörűbb modelljeitől, akik az utolsó hajrára készítenek fel. Fogadd meg a tippjeiket, és legyél elbűvölő a strandon. 

Adriana Lima

"Rossz hírem van azoknak, akik utálnak futni, én ugyanis azt veszem észre, hogy valóban az egész test izomzatát átalakítja. Napi harminc perc futással elképesztően formás izmokat tudsz elérni. Azt ajánlanám annak, akinek nem ez a kedvenc testmozgása, hogy próbáljon motivációt szerezni hozzá: vegyél egy csodaszép ruhát, és határozd el, hogy mindenképpen felveszed a nyáron, vagy találj egy festői útvonalat, amit nap mint nap szívesen bejárnál, állíts össze egy szupermotiváló zenei listát, esetleg keress egy társat, akivel együtt tudtok küzdeni a célért."

Forrás: giphy.com

Készülj a következő kihívásra: fuss mindennap fél órát

Sikerrel vetted a májusi kihívást? Itt az ideje felkészülni a júniusi próbatételre. Ebben a hónapban ugyanis a futás elkötelezett hívei leszünk. Miért jó mindez, és hogyan kezdj hozzá? A Life.hu cikkéből kiderül!

Jasmine Tookes

"Amire a végső hajrában is nagyon fontos figyelni, az a testünk hidratálása. Ha megfelelő mennyiségű vízzel hidratáljuk testünket, sokkal szebb látványt fog nyújtani a strandon: kisimult és élettel teli lesz. Emellett persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mielőtt kimész a strandra, kend be magad valamilyen napvédő termékkel. Amellett, hogy megvéd a káros sugárzástól, abban is segít, hogy több napozással se öregedjen a bőröd. A ráadás az egészben, hogy ezek a termékek csodálatos csillogást adnak a bőrödnek, így hódíthatsz vele."

Forrás: Instagram/jastookes

Alessandra Ambrosio

"Ne feledd, hogy a testalkatodnak megfelelő bikinivel ki tudod emelni az előnyösebb részeidet, és el tudod rejteni azokat, amiket kevésbé szeretnél, hogy észrevegyenek. Ezt a lehetőséget mindenképpen megéri kihasználni, mert ezekkel az apróságokkal is magabiztosabbá teheted a megjelenésedet."

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Josephine Skriver

"Én is úgy gondolom, hogy a belső és külső hidratálással rengeteget tehetsz a tökéletes alakért és a szép bőrért. Én nyáron naponta akár 3 liter vizet is megiszom, ami rugalmassá, üdévé teszi a bőrt az egész testeden. Emellett a külső hidratálásra is odafigyelek, hiszen ettől is sokkal egészségesebb látványt kelt majd a bőröd. Nekem a kókuszolaj és a sheavaj vált be a legjobban, így ezeket bátran ajánlom."

Forrás: Instagram/josephineskriver

Martha Hunt

"Én mindenkinek azt ajánlanám, hogy azokon a napokon, amikor strandra mész, előtte való este, vagy aznap reggel mindenképpen sportolj. Menj el futni, esetleg eddz otthon vagy az edzőteremben, a lényeg, hogy mozgasd meg magad, érezd, hogy ma is tettél valamit az alakodért és az egészségedért. Ez egyébként szuper önbizalomtuning is. Az egész testedet átmozgató edzés után sokkal nagyobb magabiztossággal fogsz lemenni a strandra."

Forrás: giphy.com

Utazz, nyaralj, jógázz – Jógatippek felüdüléshez! http://www.life.hu/ez-zsir/20160605-joga-az-utazassal-jaro-kellemetlensegek-elkerulesere.htmlA jóga egy spirituális út, eredetileg a megszabadulásról szól, egy a megvilágosodáshoz vezető utat mutat meg. Hogy mindenféle problémára jógagyakorlatokat alkalmazunk, elfeledve eredeti célját, alapvetően új keletű, nyugati hozzáállás, de a test egészségét visszaállító jógatechnikákat a guruk és mesterek évezredek óta kutatják, hiszen betegségeik zavarták őket a megszabaduláshoz vezető úton, felkavarták az elme nyugalmát, és akadályozták a meditációt. Ez Zsír!OrigoKezdő sportoló vagy? Ezeket az alapelveket kötelező betartani!http://www.life.hu/ez-zsir/20160603-legfobb-alapelvek-kezdoknek-a-mozgasprogram-felepitesehez.htmlMelyek azok a legfontosabb alapelvek, amelyeknek betartása elengedhetetlen a sportoláshoz? Mikor, mennyit és milyen módszerrel kell edzeni, hogy egészségesek legyünk, és elérjük a kívánt testalkatot? Katus Attila ezen a héten kezdő sportolóknak ad tanácsokat, amelyeket azonban bármilyen amatőr sportoló megfogadhat. Ez Zsír!--Ezekkel készülj a nyárra! A legjobb zsírégető zöldség- és gyümölcskoktélokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160602-a-legjobb-zsiregeto-zoldseg-es-gyumolcskoktelok.htmlVégre itt a nyár, vagyis a végső hajrába érkeztünk a bombaformánk eléréséhez. Az utolsó napokra néhány zsírégető zöldség- és gyümölcskoktélt ajánlunk nektek! Íme!Ez Zsír!--Horváth Andris fitneszmodell: "Könnyű átesni a ló túloldalára, amikor már nem a sport van értünk, hanem fordítva"http://www.life.hu/ez-zsir/20160601-horvath-andras-fitneszmodellel-beszelgettunk-versenyzesrol-edzesrol-egseszeges-etkezesrol.htmlA 27 éves fitneszmodell, Horváth Andris gyerekkora óta elkötelezett a sport iránt. Teljesítményorientált lévén fontos neki, hogy folyamatosan bizonyítson önmagának. Hitvallása szerint célok mindig kellenek, de fontos, hogy közben ne felejtsünk el élni sem. Ez Zsír!--Egy szénhidrátfüggő vallomása 30 nap megvonás után – Avagy így éltük túl a májusi kihívást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160601-beszamolo-a-majusi-teljes-kiorlesu-kihivasrol.htmlNagy várakozással fogtam neki a májusi kihívásnak, azaz egy teljes hónapig semmi finomított szénhidrátot nem vehettem magamhoz. Viszlát, kedvenc sajtos pogi, au revoir kakaós csiga, da szvidanyija imádott pizzás tekercs! Ez Zsír!Origo20 dolog, amit minden huszonévesnek tudnia kell a testérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160531-20-dolog-amit-minden-huszonevesnek-tudnia-kell-a-testerol.htmlTe hányszor érezted azt tinédzserként és huszonévesként, hogy ezt meg ezt megváltoztatnál a testeden? Itt az ideje kibékülnöd magaddal! Íme, 20 tipp, hogy jobban érezd magad a testedben! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.