Manapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is.

Amal Clooney és Hailee Steinfield 

George és Amal Clooney nemrégen Rómában nyaraltak, ahol az egyik hivatalos programjukra vette fel a szívtipró felesége ezt a szürke, rosé-arany csillogású ruhát. A 19 éves amerikai színésznő, Hailee Steinfeld néhány nappal korábban, New Yorkban viselte ugyanezt.

Amal Clooney, Hailee SteinfieldForrás: AFP

Sophia Bush és Drew Barrymore

A Tuti gimi című sorozattal ismertté vált Sophia Bush csodásan festett ebben a virágokkal hímzett kreációban, amit korábban a válófélben lévő Drew Barrymore is viselt. 

Sophia Bush, Drew BarrymoreForrás: AFP

Lily Aldridge és Bella Hadid 

A dögös modell, Lily Aldridge a híres bikinimagazin, a Sports Illustrated partiján jelent meg ebben a piros ruhában, amit nem sokkal korábban Bella Hadid viselt feketében a Grammy-gálán.  

Lily Aldridge, Bella HadidForrás: AFP

Andreja Pejic és Taylor Swift 

Kissé máshogy alakították a ruhát, de Andreja Pejic és Taylor Swift is jól oldották meg a feladatot. Ami Andreja Pejicet illeti, néha annyira jól néz ki, hogy tényleg el is felejtjük, hogy valójában férfi. Taylor Swift az Oscar-gála after partyján viselte a ruhát, csodás arany kiegészítőkkel. 

Andreja Pejic, Taylor SwiftForrás: AFP

Minnie Driver és Ana Ivanovic 

A brit származású színésznő és énekesnő, Minni Driver egy New York-i eseményre vette fel ezt a nyári hangulatú ruhát, ami jól is állt volna neki, ha előnyösebb frizurát varázsolnak neki. A teniszezőnő, Ana Ivanovic a párizsi Roland Garros partiján viselte ugyanezt.

Minnie Driver, Ana IvanovicForrás: AFP
A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 1. rész
Divatbakis sorozatunk első részét itt olvashatod! Szavazz, ki oldotta meg jobban a feladatot!