Ízléstelen ciciparti – Így mulattak a sztárok az Oscar-gála után!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Oscar-díj Jennifer Lawrence Andie MacDowell ízléstelenség Gwen Stefani Oscar Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a hírességek, akik nem voltak hivatalosak a díjátadóra, ebben az évben is a Vanity Fair és Sir Elton John partija között választhattak, hogy ott várják meg az este csillagait. Míg az Oscar vörös szőnyegén kevesen hibáztak, addig ezeken a bulikon túltengett az ízléstelenség. 

Andie MacDowell sem a frizurájával, sem a cicijével nem nyert meg minket. Pedig imádjuk természetes szépségét, amit ma sajnos nem fedezhettünk fel rajta.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Amanda Peet ruhája nagy mellényúlás volt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Mariah Carey-ről eddig is tudtuk, hogy nincs ízlése.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Charley Gallay

Kelly Rowland a melleit hangsúlyozta.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Miután egy elegáns Diorban átadta Nemes Jeles Lászlónak az Oscar-díjat, Sofia Vergara majdnem nyakig polcolta a melleit.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Kelly Osbourne lila parókával és sétapálcával érkezett.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Sheryl Crow egész este ebben a kitekert pózban próbálta megmutatni, mennyire jól néz ki. De nem nagyon sikerült neki.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Jessica Alba ezzel a válltöméses, hatalmas övvel kombinált ruhával és aranycipővel mintha a 90-es évekből lépett volna elő.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Gwen Stefani azt gondolhatta, hogy jelmezbálba hivatalos.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Jennifer Lawrence szépségét egyáltalán nem emelte ki ez a ruha.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Jessica Biel nagyon szürke, és a haja is rendezetlen.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

A magamutogatás nagymestere Lady Victoria Hervey.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Kate Upton kebelcsodáit nem is lehetne elrejteni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Ashley Tisdale is a közönséges mellvillantásra szavazot.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Kinek a választása volt a legrosszabb?

Pasztell ruhaköltemények és csúfos bukások – Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!


Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen!
Tom Hardy, vagy DiCaprio a szívdöglesztőbb? Pasimustra az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-pasimustra-a-2016os-oscar-galarol.htmlNemcsak kedvenc színésznőink, férfi kollégáik is kitettek magukért az Oscar vörös szőnyegén. Szavazd meg, ki volt a legdögösebb pasi Hollywood legfontosabb filmes eseményén! Trend--Rosie Huntington-Whiteley megmutatta, milyen az igazán mini mini – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160226-heti-stilusmustra-szerepel-benne-rosie-huntington-whiteley-bella-hadid-kate-beckinsale.htmlRosie Huntington-Whiteley meztelen lábai és Naya Rivera gigadekoltázsa vitte ezt a hetet. Ezek mellett pedig néhány szemet gyönyörködtető darabot is láttunk. Íme, a heti stílusmustra! Trend--Kész, vége! Victoria Beckham nem tud többé magassarkúban járnihttp://www.life.hu/trend/20160227-victoria-beckham-nem-tud-tobbe-magassarkuban-jarni.htmlBeckhamné híresen nem volt hajlandó lapos cipőben megjelenni, sőt, állítólag otthon sem szabadult meg tűsarkaitól. Ennek azonban hosszú évek után vége lett. Trend--Elképesztő átalakulások: így lesz Disney-mesehős a maláj sminkmesterbőlhttp://www.life.hu/trend/20160226-queen-of-luna-malaj-sminkes-lany-disney-hosokke-alakitja-at-magat-arcfestekkel-es-hidzsabbal.htmlHatalmas népszerűségnek örvend Instagramon egy Queen of Luna néven ténykedő lány, aki némi arcfesték és hidzsábja segítségével bármelyik mesehőssé átváltoztatja saját magát. TrendOrigoKit érdekel a táska, ha Alessandra Ambrosio közben meztelen?http://www.life.hu/trend/20160226-alessandra-ambrosio-modell-felmeztelenul-szerepel-egy-reklamkampanyban.htmlA Victoria's Secret egykori angyala egy spanyol kiegészítőket forgalmazó márka arcaként dobta el a melltartót. Trend--Vajon miben feszítenek majd az új Baywatch vízimentői?http://www.life.hu/trend/20160225-kiderult-mit-viselnek-az-uj-baywatch-vizimentoi.htmlFilmet készítenek a 90-es évek nagysikerű sorozatából. Most pedig az is kiderült, hogy kiket válogattak ki a „tengerparton szexin szaladgálók” szerepére, és mit fognak viselni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.