Pórul jár az Instagram, ha megaláz egy husis lányt - Durva bosszút állt!

Forrás: Instagram / Curvesbecomeher -
bosszú molett bikini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy átlagos, bikinis fotónak indult: három barátnő boldogan mosolyog. Mint a legtöbb lány, történetünk főszereplője is kirakta az Instagramra, ám a fotót másnap eltávolították az oldal szabályzatára hivatkozva. Mert ez esetben három molett lányról volt szó. 

A szingapúri divatblogger, a kissé husis Aarti Olivia Dubey meglepődve látta, hogy a barátnőivel készített bikinis fotójuk hirtelen eltűnt az éterben, az Instagram pedig arra hivatkozott, hogy megszegték a közösségi oldal szabályait. Furcsa, ugye? Főleg azért, mert az oldalon

akarva-akaratlanul is fürdőruhában pózoló lányokba botlunk.

Forrás: Facebook / Instagram

Olivia persze kiakadt, elvégre, ha ő elfogadta, hogy duci, akkor miért alázzák meg mások a pluszkilói miatt. Ám ahelyett, hogy csak legyintett volna egyet,

ő inkább bosszút állt.

Minden neten létező platformot megragadott, és kiírta magából a csalódottságát.

"Ez nem egy meztelen kép volt, nem tocsogott a vértől, és erőszakosnak sem minősülhet, szóval miért is baj, hogy három husis barátnő boldogan mosolyog egy fotón? Kedves Instagram, az emberek csak vékony fürdőruhás lányokat akarnak látni?!" – írta, kitéve ezzel magát a pozitív és negatív kommenteknek is.

Forrás: Instagram / Curvesbecomeher

Két héttel később varázslat történt, és a kép visszakerült a "helyére", az oldal készítői pedig elnézést kértek, mondván, hogy hiba történt.

Forrás: Instagram / Curvesbecomeher

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Íme, ez a 21 éves nő, aki életében először visel bikinithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-ez-a-21-eves-no-eleteben-eloszor-visel-bikinit.htmlA 21 éves Lesley egészen eddig takargatta magát és szégyellte a testét, ám végre bikinire cserélte a gátlásait és rájött egy nagyon fontos dologra. Ez Zsír!OrigoLola bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160607-amig-masok-a-munkaban-izzadnak-addig-lola-a-strandon.htmlA dögös énekesnő egy dögös, bikinis fotóval lepte meg az Instagram-követőit. Az énekesnő alakjára nincsenek szavak! Ez Zsír!--Sima bőr, csodás idomok: Így tartja formában magát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-kiderult-hogy-hogyan-tartja-karban-magat-kiszel-tunde.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! Ez Zsír!OrigoTyson Furyt nem érdekli, hogy meghízott - Meglepő kép a sztárbokszolórólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160601-tyson-fury-meghizott-de-ez-a-legkevesbe-sem-erdekli.htmlA brit címvédő és az általa legyőzött korábbi világbajnok Vlagyimir Klicsko bortányos sajtótájékoztatót tartott a július 9-én esedékes visszavágójuk kapcsán, ráadásul Fury félmeztelenre vetkőzött és kijelentette, hogy "Dagadt cigány vagyok!" Ez Zsír!--Íme egy varázstányér, amire minden diétázónak szüksége vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-ime-egy-tanyer-amire-minden-dietazonak-szuksege-van.htmlKépzeld a szexi alakhoz már nem kell lemondanod az ínycsiklandozó falatokról, elég ha csak lecseréled a tányérodat! Ez Zsír!--Egy túlsúlyos nő élete: Bikinit akart, de megaláztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160416-egy-tulsulyos-no-elete-aki-bikinit-akart-helyette-megalaztak.htmlMolett alkata miatt aláztak meg egy nőt fürdőruha vásárlás közben, ám Jessica egy magabiztos mosollyal pontot tett a történet végére, ráadásul pénztárcájának súlya sem csökkent jelentősen, mivel az incidens után Jessica kedvezményt kapott az üzletben. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.