Stohl András lányai: "Apában egy kamasz fiú lelke lakik"

Forrás: RTL Klub -
színész Stohl András börtön család lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tehetséges és bohém férfi - ilyen jelzőkkel illeték édesapjukat a színész lányai, Luca és Rebeka. A két fiatal rikán nyilatkozik a sajótnak, most viszont kivételt tettek egy interjú kedvéért. 

Stohl András gyermekei sosem dugták homokba a fejüket, és mindig tájékozódtak édesapjuk aktuális ügyeiről. Elmondásuk alapján nem volt könnyű feldolgozniuk az elmúlt évek történéseit, de ahogy ők fogalmaztak: így szeretik a színészt, ahogy van - írja a Best.

Forrás: RTL Klub

"Abban bízom, hogy talán már érzi, tudja, meddig mehet el. De ez az ő dolga. A lányai vagyunk, mégsem szólhatunk bele az életébe.

Egyet viszont biztosan tudok: ha egyszer családom lesz, férjem, gyermekeim, azt szeretném, ha nálunk is olyan lenne a hangulat, mint egykor gyerekkorunkban otthon. Mindig nevettünk, viccelődtünk.

Jó volt, és a mai napig jó Stohl András gyerekének lenni! Azt mondják, minden lány az apját keresi a jövendőbeliében, és el kell ismernem, van benne igazság. Apában egy kamasz fiú lelke lakik" - nyilatkozta a sztár lánya, Luca.

A közösségi média ráébresztett, hogy nem vagyok szuperhős - Levél a Facebook-anyukákhozhttp://www.life.hu/csalad/20160608-facebookon-minden-anyuka-tokeletesnek-tunik.htmlA Facebook olyan, mint a tükör az elvarázsolt kastélyban: valódi énünk egy eltúlzott változatát reprezentáljuk rajta. Mindenki szép, mindenki sikeres, mindenki boldog és elégedett az életével. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb és gyakran bizony keserűbb. Az alábbi levelet egy édesanya írta, aki az elmúlt időben sokat tanult a közösségi média látszatvilágából. CsaládOrigoEgyre nagyobb és egyre cukibb Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20160606-berki-natasa-zselyke-egyre-nagyobb-es-egyre-aranyosabb.htmlBerki Krisztián előszeretettel oszt meg kislányáról képeket, ami nem is csoda, hiszen nagyon aranyos a csöppség, és már nem is olyan kicsi! Család--Nemcsák Károly felesége, Darvas Ilona: "Egyetlen nő sem köteles eltűrni egy méltatlan helyzetet"http://www.life.hu/csalad/20160609-nemcsak-karoly-felesege-darvas-ilona-a-vulasrol.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házassági problémáját, hogy elejét vegye a pletykáknak, bár akkor már másfél éve külön éltek. CsaládMTI7 dolog, amiben megváltozik az életed 30 feletthttp://www.life.hu/csalad/20160606-10-dolog-ami-megvaltozik-az-eletedben-az-oregedessel.htmlHúszévesen kiröhögted szüleidet vagy harminc feletti ismerőseidet unalmas, otthon töltött szombat estéik miatt? Manapság mit nem adnál, ha a hét minden napját unalmasan, otthon, az ágyadban pihengetve tölthetnéd? Észre sem veszed, de az évek múlásával te is, és a környezeted is rengeteget változik - vajon az alábbiak közül rád melyik igaz? Család--Nem látogatja lánya sírját Bobby Brownhttp://www.life.hu/csalad/20160608-bobby-brown-nem-latogatja-elhunyt-lanya-bobbi-kristina-brown-sirjat.htmlBobbi Kristina Brown édesapja a 22 éves lány temetése óta nem járt a sírnál. CsaládAFPMegdöbbentő titkok derültek ki Adolf Hitler magánéletéről http://www.life.hu/csalad/20160606-adolf-hitlernek-nem-ket-hanem-harom-occse-volt-dobbenetes-titkok-a-vezerrol.htmlA diktátor a kutatók szerint tudatosan törekedett arra, hogy ne foglalkozzanak szerény környezetből való származásával. Most azonban néhány dolog nyilvánosságra került az életével kapcsolatban. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.