Egy tehetséges és bohém férfi - ilyen jelzőkkel illeték édesapjukat a színész lányai, Luca és Rebeka. A két fiatal rikán nyilatkozik a sajótnak, most viszont kivételt tettek egy interjú kedvéért. 

Stohl András gyermekei sosem dugták homokba a fejüket, és mindig tájékozódtak édesapjuk aktuális ügyeiről. Elmondásuk alapján nem volt könnyű feldolgozniuk az elmúlt évek történéseit, de ahogy ők fogalmaztak: így szeretik a színészt, ahogy van - írja a Best.  

Forrás: RTL Klub

"Abban bízom, hogy talán már érzi, tudja, meddig mehet el. De ez az ő dolga. A lányai vagyunk, mégsem szólhatunk bele az életébe. Egyet viszont biztosan tudok: ha egyszer családom lesz, férjem, gyermekeim, azt szeretném, ha nálunk is olyan lenne a hangulat, mint egykor gyerekkorunkban otthon. Mindig nevettünk, viccelődtünk. Jó volt, és a mai napig jó Stohl András gyerekének lenni! Azt mondják, minden lány az apját keresi a jövendőbeliében, és el kell ismernem, van benne igazság. Apában egy kamasz fiú lelke lakik" - nyilatkozta a sztár lánya, Luca.