Hírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjai

Brad Pitt Miley Cyrus Charlie Sheen Kendall Jenner hírnév siker Kylie Jenner Martin Sheen kim kardashian család Hollywood Angelina Jolie Jon Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok.

A Cyrus család

Húsz évvel ezelőtt Billy Ray Cyrus fülbemászó countryslágereivel egész Amerikát meghódította. Egyik legnépszerűbb dala, az Achy Breaky Heart 1992-ben a Billboard Hot 100-as listáján egészen a 4. helyig jutott volt. A Cyrus család egyetlen híres tagja 2006-ig Billy Ray volt, ám akkor lánya, Miley berobbant a köztudatba a Disney-csatornán futó Hannah Montana címszereplőjeként. Az akkor még szende kislánynak egy csapásra beindult a karrierje: azóta közel 20 filmben és sorozatban játszott, és kiadott 6 nagylemezt. A Hanna Montana óta egy kisebb stílusváltáson is átesett, és a cuki kiscsajból mára feltűnési viszketegségben szenvedő, szexi botrányhősnő lett. A népszerűségnek köszönhetően Miley vagyona nem kevesebb mint 150 millió dollár.

Forrás: AFP

A Sheen–Estévez család

A család legbotrányosabb tagját, Charlie Sheent valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Néhány éve még milliókat keresett a Két pasi meg egy kicsi főszereplőjeként, egészen pontosan epizódonként 1,3 millió dollár ütötte a markát. A sorozat óta viszont inkább magánélete, semmint karrierje miatt kerül a magazinok címlapjára. Charlie édesapját, Martin Sheent (eredeti nevén Estévez) számos neves díjra jelölték, 1994-ben Emmy-díjat kapott, 2001-ben pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták, és az elmúlt több mint 50 év alatt közel 250 szerepe volt. De ne feledkezzünk el a legidősebb gyermekéről sem, Emilio Estevezről, aki az elmúlt évtizedekben mind színészként, mind rendezőként megállta a helyét. Emilio vagyonát 15 millió dollárra becsülik.

Forrás: AFP

A Jolie–Pitt–Voight család

Angelina Jolie édesapja, Jon Voight karrierje hat évtizedet ölel át, több mint 80 szereppel büszkélkedhet, 1978-ban pedig a Hazatérés című filmért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. Voight egy szem lánya, Angelina Jolie Hollywood egyik legismertebb színésznője, aki szerepeivel az évek során 145 milliós vagyont kuporgatott össze. A hírnév és siker mellé egy szupersztár férjet is összeszedett Brad Pitt személyében, aki kétségtelenül évek óta az egyik legnagyobb hollywoodi filmsztár.

Forrás: AFP

A Jenner–Kardashian család

A Kardashian–Jenner klán egy igazi sikersztorit tudhat maga mögött: valójában semmit nem tettek le az asztalra, mégis milliók imádják őket és milliókat keresnek. Minden a Keeping up with the Kardashians című realityvel kezdődött, ahol Kim, Khloe Kourtney és Rob Kardashian, valamint Kris, Bruce, Kendall és Kylie Jenner mindennapjait követhették nyomon a nézők. A sorozattal 2013-ban több mint 50 millió dollárt kerestek. A reality óta pedig mindenhová beszivárogtak: saját ruha- és kozmetikai márkát indítottak, Kendallból szupermodell lett, Kim Kardashian pedig Kanye Westtel kötött házassága révén igazi celebnagyasszonnyá nőtte ki magát.

Forrás: AFP
Nyílt levél egy nagyapának http://www.life.hu/csalad/20160615-nyilt-level-nagyapamnak-akit-legszivesebben-elfelejtenek.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. Beszélni kell róla, mert a hallgatás magányra ítél és megbetegít. A következő levelet egy olyan olvasónktól kaptuk, akinek az édesanyját gyerekkorában szexuálisan bántalmazta a saját édesapja. Család--Biztosan készen állsz a nyaralásra? Tippek családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20160608-utazasi-tippek-csaladoknak-a-nyarra.htmlGyerekkel nyaralni? Nem kis kihívás, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Egy a fontos, tervezz előre, és a helyszín, a programok és a közlekedési eszköz kiválasztásánál gondolkozz egy kicsit gyerekfejjel is. Segítünk! CsaládOrigoA mesék világa - épít vagy kárt okoz?http://www.life.hu/csalad/20160614-a-mesek-vilaga-epit-vagy-kart-okoz-ha-meseken-sztorikon-nevelkednek-a-gyerekek.htmlNálatok is a tévé a legnagyobb mesemondó? A gyerekek minden este kedvenc rajzfilmhősük kalandjaira hajtják álomra a fejüket? Szerinted nem lenne hasznosabb az élő szavas mesemondás? CsaládOrigoÍgy lehet a mennyországból pokol - A külföldi nyaralás legnagyobb veszélyei http://www.life.hu/csalad/20160614-igy-lehet-a-mennyorszagbol-pokol-a-kulfoldi-nyaralas-legnagyobb-veszelyei.htmlHa nem vagy elég elővigyázatos, paradicsomi nyaralásod könnyen változhat pokolivá - bárkivel történhetnek olyan szerencsétlenségek, amelyek az egész vakációt derékba törhetik. Érdemes felkészülni! Család--Nem Johnny Depp lenne az első - Hollywood asszonyverő sztárjaihttp://www.life.hu/csalad/20160601-csaladon-beluli-eroszakkal-vadolt-hiressegek-johnny-depp-mellett.htmlMúlt hét közepén az egész világot meglepte a hír: az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után beadták a válókeresetet. Az igazi botrány viszont csak néhány napra rá robbant: Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a férjét, és azt is elárulta, hogy Depp az egész házasságukat végigitta és -drogozta. Család--Otthonra vágyva - Egy mélyszegénységben élő család történetehttp://www.life.hu/csalad/20160602-a-melyszegenysegben-elo-zsuzsanna-7-gyereket-nevel-interju.htmlEgy édesanya hét gyerekkel, 29 négyzetméteren. Egészen pontosan egy 29 négyzetméteres, használaton kívüli, szuterén üzlethelyiségben. Lassan egy éve élik ilyen körülmények között mindennapjaikat, reménykedve, hogy lakhatási problémáikra rövid időn belül megoldást találnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.