A vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok.

A Cyrus család

Húsz évvel ezelőtt Billy Ray Cyrus fülbemászó countryslágereivel egész Amerikát meghódította. Egyik legnépszerűbb dala, az Achy Breaky Heart 1992-ben a Billboard Hot 100-as listáján egészen a 4. helyig jutott volt. A Cyrus család egyetlen híres tagja 2006-ig Billy Ray volt, ám akkor lánya, Miley berobbant a köztudatba a Disney-csatornán futó Hannah Montana címszereplőjeként. Az akkor még szende kislánynak egy csapásra beindult a karrierje: azóta közel 20 filmben és sorozatban játszott, és kiadott 6 nagylemezt. A Hanna Montana óta egy kisebb stílusváltáson is átesett, és a cuki kiscsajból mára feltűnési viszketegségben szenvedő, szexi botrányhősnő lett. A népszerűségnek köszönhetően Miley vagyona nem kevesebb mint 150 millió dollár.

Forrás: AFP

A Sheen–Estévez család

A család legbotrányosabb tagját, Charlie Sheent valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Néhány éve még milliókat keresett a Két pasi meg egy kicsi főszereplőjeként, egészen pontosan epizódonként 1,3 millió dollár ütötte a markát. A sorozat óta viszont inkább magánélete, semmint karrierje miatt kerül a magazinok címlapjára. Charlie édesapját, Martin Sheent (eredeti nevén Estévez) számos neves díjra jelölték, 1994-ben Emmy-díjat kapott, 2001-ben pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták, és az elmúlt több mint 50 év alatt közel 250 szerepe volt. De ne feledkezzünk el a legidősebb gyermekéről sem, Emilio Estevezről, aki az elmúlt évtizedekben mind színészként, mind rendezőként megállta a helyét. Emilio vagyonát 15 millió dollárra becsülik.

Forrás: AFP

A Jolie–Pitt–Voight család

Angelina Jolie édesapja, Jon Voight karrierje hat évtizedet ölel át, több mint 80 szereppel büszkélkedhet, 1978-ban pedig a Hazatérés című filmért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. Voight egy szem lánya, Angelina Jolie Hollywood egyik legismertebb színésznője, aki szerepeivel az évek során 145 milliós vagyont kuporgatott össze. A hírnév és siker mellé egy szupersztár férjet is összeszedett Brad Pitt személyében, aki kétségtelenül évek óta az egyik legnagyobb hollywoodi filmsztár.

Forrás: AFP

A Jenner–Kardashian család

A Kardashian–Jenner klán egy igazi sikersztorit tudhat maga mögött: valójában semmit nem tettek le az asztalra, mégis milliók imádják őket és milliókat keresnek. Minden a Keeping up with the Kardashians című realityvel kezdődött, ahol Kim, Khloe Kourtney és Rob Kardashian, valamint Kris, Bruce, Kendall és Kylie Jenner mindennapjait követhették nyomon a nézők. A sorozattal 2013-ban több mint 50 millió dollárt kerestek. A reality óta pedig mindenhová beszivárogtak: saját ruha- és kozmetikai márkát indítottak, Kendallból szupermodell lett, Kim Kardashian pedig Kanye Westtel kötött házassága révén igazi celebnagyasszonnyá nőtte ki magát.

Forrás: AFP