Úgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremy Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. Mindenesetre a férfi még házi őrizetben van, de kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan telnek a napjai.

Emlékszel még a legszexibb bűnözőnek kikiáltott Jeremy Meeks-re? A férfi márciusban szabadult a börtönből, és bár július hetedikéig még házi őrizetben van, utána semmi nem állíthatja meg abban, hogy

a modellek életét élje!

Forrás: Stockton Police Department

Egyébként a férfi a modellkedés mellett a színészettel is kacérkodik, és a xXx: The Return of Xander Cage című film producerei állítólag már érdeklődnek is iránta. Mindenesetre a szabadulásáig Meeks nem tétlenkedik a négy fal között:

a színészettel kapcsolatos könyveket bújja, takarít, és naponta 3-4 alkalommal edz.

Forrás: Instagram

Jeremy egyébként legutóbb azt nyilatkozta, hogy komolyan azt fontolgatja, hogy eltávolíttatja a tetoválásait, viszont a képei alapján továbbra sem tette, itt megjegyezzük, hogy a rajongói legnagyobb örömére. Bár még kérdés, hogy a házi őrizet után hova vezet az első útja. 

Forrás: Instagram

Mint arról beszámoltunk, Jeremy Meeks 2014-ben illegális fegyverviselésért került börtönbe. A stocktoni rendőrség azért is kereste annak idején, mert a gyanú szerint a férfi tagja volt egy bűnbandának.

Lecsukták, a fotóját pedig felkapta az internet, és nők hadai estek bele Jeremybe.

A férfi visszaesőként két évet kapott, mivel korábban kocsilopásért kapták el. Ám nemrég kiszabadult és a neves White Cross Management egyik ügynöke várta tárt karokkal. A cég azonnal felfigyelt a szexi férfira, és a tervek szerint divatmodellt akarnak faragni belőle.