Csinosítsd ki otthonod a nyár ragyogó színeivel

Forrás: Dulux EasyCare -
korall enteriőr otthon sárga (szín) festék zöld szín falfesték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világos színek, hamvas árnyalatok, igazi nyári életérzés - mutatjuk, hogyan csalogasd be otthonodba a nap melengető sugarait falfestékek segítségével.

Ha tavasszal nem volt időd kicsinosítani otthonod, nem kell aggódnod, a nyár is tökéletes időszak a lakásfelújításra, átalakításra és a falak kifestésére. Ha pedig lakásodba igazi napsütéses hangulatot szeretnél teremteni, akkor mindenképpen érdemes ízig-vérig nyári színeket használnod. Szétnéztünk kicsit a legnagyobb festékmárkák kínálatában, és kiválasztottuk azt a három színt, ami tökéletes választás lehet a nyári átalakítások idején.

Forrás: Dreamstime

Korall amulett - Dulux EasyCare termékcsalád

A korall egy nagyon nőies és kifinomult szín, amely szinte minden helyiségben jól tud mutatni, az ebédlőben, a hálószobában, de akár a fürdőben is. A korall amulett fantázianevű árnyalat azoknak lehet tökéletes választás, akik kényesek a tisztaságra, és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak, ugyanis ebbe a termékcsaládba tartozó termékek víztaszító tulajdonsággal bírnak, magyarán az ezzel a festékkel lefestett falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés is.

Forrás: Dulux EasyCare

Zöld pikantéria - Héra Design termékcsalád

A zöld szín a természet színe, amely nyugtató hatással van hangulatodra, érdemes hát otthonod azon helyiségeiben használnod, amelyek a pihenésnek, kikapcsolódásnak nyújtanak színteret, tökéletes lehet hát a hálószoba vagy akár a gyerekszoba falain. A Héra Design termékcsalád zöld pikantéria nevű színével bátran kifejezheted egyéniségedet, és egyedibbé varázsolhatod otthonodat.

Forrás: Héra Design

Gólyahír - Poli-Farbe Platinum termékcsalád

Ha nyár, akkor természetesen nem maradhat ki a kedvenc színeink közül egy csodás sárga árnyalat! A Poli-Farbe Platinum termékcsalád gólyahír nevű árnyalata vidám, élénk hangulatot teremt minden helyiségben, és megidézi otthonodban a nyár ragyogó napsugarait. A sárga egyébként fokozza a szellemi aktivitást, segít a hosszú ideig tartó koncentrálásban, ráadásul nagyon jó a fényvisszaverő képessége, ezért nagyszerűen alkalmazható sötétebb helyiségekben is, kompenzálja a fény hiányát.

Forrás: Poli-Farbe Platinum
Indulhat a parti - Készíts filléres dekorációt!http://www.life.hu/otthon/20160620-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-party-grinlandot-keszit.htmlMi kell egy hangulatos házibulihoz? Finom ételek, behűtött italok, no meg látványos dekoráció! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely bloggere most megmutatja, hogyan készíthetsz fillérekből mutatós girlandot. Otthon--A világ legszebb színházaihttp://www.life.hu/otthon/20160617-a-vilag-legszebb-szinhazai.htmlAz alábbi színházépületekben garantáltan nem csak az előadásra koncentrál a közönség. Ha világ körüli útra indulnál, ezeket az építészeti remekműveket mindenképpen látogasd meg. OtthonOrigoTöltsd a vakációdat a legnagyobb sztárok egykori otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20160616-toltsd-a-vakaciodat-a-legnagyobb-sztarok-nyaralojaban.htmlMindig is arra vágytál, hogy úgy élj, akár egy hollywoodi sztár? Itt az alkalom, kezdhetsz gyűjtögetni! Tölts el pár napot a legnagyobb legendák otthonában. Otthon--Serpenyőt tisztítani krumplival? 5 filléres trükk, amire eddig nem is gondoltálhttp://www.life.hu/otthon/20160614-filleres-csinald-magad-takaritasi-tippek.htmlKönnyítsd meg az életed, és kíméld meg a pénztárcád egyszerű, de annál nagyszerűbb háztartási trükkökkel. Mutatjuk, milyen alternatív megoldások léteznek a drága tisztítószerek kiváltására. Otthon--Káprázatos vállfák különleges alkalmakrahttp://www.life.hu/otthon/20160603-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-dekor-vallfakat-keszit.htmlEsküvőre? Szülinapi ajándéknak? Szerelmed jeléül? Vagy csak úgy, hogy feldobd vele a ruhásszekrényed? Molnár Gina dekorvállfái minden alkalmat különlegessé varázsolnak! A Ginappi, a műhely legújabb videójából ismét elleshetsz néhány egyszerű, de annál nagyszerűbb ötletet. Otthon--A hónap színe: az izgalmas ananászsárgahttp://www.life.hu/otthon/20160601-junius-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ananaszsarga.htmlJúnius hónap színe egy igazi nyári árnyalat, amely a trópusi tájak tarkaságát hozza el otthonodba. Inspirálódj Paul Gauguin, a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb festőjének képeiből, és töltsd meg lakásodat a vidám ananászsárga színnel. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.