De jó neki! Londonban shoppingol Vajna Timi

Forrás: Instagram/Timeavajna -
vásárlás London Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi ezúttal a londoni Chinatownból jelentkezett be, és biztos, hogy a shoppingolás sem maradt el az angol fővárosban. 

Timi tényleg áloméletet él: idén ott volt az Oscar-gálán, majd Cannes-ban, ahonnan egy exkluzív beszámolót is adott a Life.hu-nak. Pár napja mesés kalapban pózolt az ascodi derbin, most pedig a londoni Chinatownból mutatott egy fotót.

Forrás: Instagram/Timeavajna

Andy Vajna felesége láthatóan élvezi a londoni nyüzsgést, és egy kis shoppingolást sem hagyott ki. Mi is legalább annyira imádjuk Londont, mint Timi: korábban össze is szedtük azokat a helyeket, amiket itt mindenképp érdemes megnézni.

Szuperdögös smink fesztiválra! Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160621-dogos-smink-fesztivalra.htmlSzeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnél igazán dögös fesztiválozó lenni? Várady Polett most elárulja, milyen sminket készíts a nagy bulira. Trend--Találd meg a kedvencedet! Nyári ruhák 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160609-nyari-ruhak-tizezer-forint-alatt.htmlEgy jó kis ruha alapdarabnak számít nyáron. Az egyetlen „baj" vele az, hogy egy nem elég belőle. A legjobb, ha egy elegáns, egy hétköznapra való és egy strandruha is sorakozik a szekrényünkben. Szerezd be kedvenceidet 10 ezer forint alatt! TrendOrigoEszméletlen fesztiválkörmök, amiket te magad is meg tudsz csinálni!http://www.life.hu/trend/20160620-eszmeletlen-fesztivalkormok-hazilag.htmlItt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához. Trend--Ők a foci EB legdögösebb játékosai - Nézelődj kedvedre!http://www.life.hu/trend/20160620-ok-az-foci-eb-legdogosebb-jatekosai.htmlMég akkor is, ha a játék élvezetéért ül egy nő képernyő elé a foci EB ideje alatt, akkor sem tudja nem észrevenni, hogy bizony helyes pasik szaladgálnak a pályán. Mutatjuk is a kedvenceinket. TrendOrigoMi történt Tolvai Renivel? Rá sem lehet ismerni! http://www.life.hu/trend/20160620-tolvai-reni-szelfit-tett-kozze-de-ra-sem-lehet-ismerni-az-enekesnore.htmlMegmutatta követőinek az énekesnő, mivel tölti szabadidejét. A hajókázás közben készített szelfin azonban szinte teljesen felismerhetetlen az énekesnő. Trend--Micsoda nő! Cher simán letagadhatna akár 10 évet ishttp://www.life.hu/trend/20160620-cher-igazi-bombano-a-vilagsztar-70-evesen-is-nagyon-jol-nez-ki-friss-kepek.htmlA 70 éves énekesnő a korához képest fantasztikusan néz ki! A jóga a jelek szerint hatásosnak bizonyult. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.