A fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. 

Iszak Eszti 

Dobrády Ákos kedvesét rendszeresen láthatjuk fesztiválokon. Tavaly a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is elkápráztatott minket stílusával. A Soundon természetesen bikiniben pózolt, amihez farmersortot vett fel. A Szigeten a kicsit hippis, kicsit elegáns vonalon mozgott, ami fantasztikus párosnak bizonyult. 

Iszak Eszti a Szigeten és a SoundonForrás: Instagram/Iszak Eszti
5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválra
Igaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek!

Dukai Regina 

Dukai Regina fesztiválstílusát is imádjuk. A tavalyi EFOTT-ra például feliratos pólót és sortot vett fel, amit egy rojtos felsővel és egy vagány csizmával dobott fel. Persze a fejpánt sem hiányozhatott az outfitből. A One Festen pedig megmutatta a másik kedvenc összeállításunkat: a csipkefelső, farmer, kalap kombinációt, amihez persze az ékszerek sem hiányozhattak. 

Dukai Regina az EFOTT-on és a One FestenForrás: Instagram/Dukai Regina

Debreczeni Zita 

Ami az ékszereket illeti, Debreczeni Zita is szívesen visel látványos darabokat fesztiválokon, mint például ezt a testékszert, amit tavaly a VOLT fesztiválra választott. A kiegészítők mellett a farmersortot is imádja Zita, de nem is véletlen, hogy ez a fesztiválok kedvenc alapdarabja, hiszen laza és kényelmes. 

Debreczeni Zita a VoltonForrás: Instagram/Debreczeni Zita

Lilu 

A műsorvezető a világhírű Glastonburyi Fesztiválon lazult tavaly nyáron, és Instagram-oldala alapján már idén is készül rá, hogy ott élvezze a nyári szabadságot. A tavalyi képek alapján Lilu nagyon jól érezte magát, és tényleg a lazaságra szavazott, sminket sem nagyon viselt. A lazaság nevében nála is fontos kiegészítő volt a farmersort, a bakancs és a hosszú, feliratos póló.

Lilu a Glastonburyi FesztiválonForrás: Instagram/Lilu
Fesztiválra fel! Válogass a bohém, laza és vagány holmik között
Bohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! Olvasd el a Life.hu cikkét!