Jennifer Lopez minél idősebb, annál szexibb

dögös fitt énekesnő Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A latin popdíva megjelenése mindenkit sokkolt, már a szó legjobb értelmében, ugyanis a képek alapján J-Lo bármelyik húszévessel versenybe szállhatna.

Habár Jennifer Lopez idén ünnepli a 47. születésnapját, még mindig elképesztő formában van. Korábban úgy nyilatkozott, hogy naponta minimum három órát tölt az edzőteremben, emellett nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik a nap folyamán.

Forrás: Instagram

A dolog érdekessége, hogy a szexi énekesnőről valószínűleg nem az jutna eszünkbe először, hogy vaskos, pedig ő pontosan így jellemezte magát. Ezrek irigylik a testét, ő még sincs mindig teljesen megelégedve vele. Természetesen hozzátette, hogy ezzel semmi baj nincsen.

Őszintén beszélt exférjéről és házasságáról Jennifer Lopez

Az énekesnő szerint volt időszak, amikor nem volt könnyű megbocsátania egykori férjének, Marc Anthonynak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Atyaég! Alicia Keys szörnyen festett a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160627-alicia-keys-smink-nelkul-jelent-meg-a-voros-szonyegen.htmlAlicia Keys-től megszokhattuk a tökéletességet, ám legutóbbi megjelenésével eléggé kiverte a biztosítékot. Rendben, megértjük, hogy az énekesnő a természetesség híve, de az kissé szokatlan, hogy smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen, ráadásul úgy tűnik, hogy a fodrászán is spórolt, mivel csak egy kendőt dobott fel a fejére. Trend--Elegük lett az Instagram tökéletes művalóságából, ellenkampányba kezdtekhttp://www.life.hu/trend/20160626-eleguk-lett-az-instagram-tokeletes-muvalosagabol-ellenkampanyba-kezdtek.htmlÍzletes falatok, csodás virágcsokrok, tökéletes testek - megszokhattuk már, hogy az Instagramon ilyen képek fogadnak. Ám sokaknak elegük lett és megmutatták, hogy mi is a valóság a tökéletesen megkomponált képek mögött. TrendThinkstockA Baywatch-film sztárja, Priyanka Chopra csúnya photoshop-baki áldozata letthttp://www.life.hu/trend/20160621-a-vilaghiru-modell-priyanka-chopra-a-photoshop-aldozata-lett.htmlA netezők szerint az indiai Maxim magazin egy kissé túlzásba vitte a Photoshoppot, és egy műanyag babát varázsoltak a gyönyörű Priyanka Chopra-ból. Trend--Nézd meg, mennyit változott a női testideál 3000 év alatthttp://www.life.hu/trend/20160405-ennyit-valtozott-a-noi-testideal-az-elmult-3000-ev-alatt.htmlKleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb? A kérdésnek nincs sok értelme, hisz koronként változik, hogy mit tartunk szépnek. Egy videó most bemutatja, hogy miként változott a nőideál az utóbbi évezredekben. Trend--Kire irigykedjünk a tökéletes teste miatt? Íme, rengeteg sztár egy helyen, ráadásul bikiniben!http://www.life.hu/trend/20160617-rihanna-a-kardashian-csajok-emily-ratajtowski-egy-helyen-raadasul-bikiniben.htmlA sztároknál már teljes gázzal tombol a nyár, hiszen egyre többen posztolnak strandolós-nyaralós képeket. Szóval itt az ideje, hogy feltérképezzük a legújabb bikinidivatot, vagy szemügyre vegyük a kedvenc celebjeinket. Vigyázat! Összeállításunk alanyai már a parton izzadva várják, hogy amíg ők barnulnak, te sárgulj az irigységtől. TrendOrigoAmerika új szépségkirálynője egy informatikus katona: Íme ő!http://www.life.hu/trend/20160607-amerika-uj-szepsegkiralynoje-informatikus-es-katona.htmlAmerikából jöttem, mesterségem címere katona és IT szakember. Így mutatkozna be USA új szépségkirálynője, a 26 éves Deshauna Barber. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.