Jennifer Lopez vaskosnak nevezte magát

Forrás: AFP/Robyn Beck -
alak test Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legirigyeltebb testével rendelkező énekesnő sincsen mindig megelégedve alakjával. Van, hogy rá is felcsúszik pár kiló.

A szexi énekesnőről valószínűleg nem az jutna eszünkbe először, hogy vaskos, pedig ő pontosan így jellemezte magát. Ezrek irigylik a testét, ő még sincs mindig teljesen megelégedve vele. Természetesen hozzátette, hogy ezzel semmi baj nincsen.

Forrás: AFP/Robyn Beck

“Rendszerint 3-4 kilót szokott ingadozni a súlyom. Amikor koncertezek, akkor általában karcsúbb vagyok. Amikor viszont leállok, akkor eszem, és meghízom. Vaskos leszek” - mondta az énekesnő.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Kisbabával sem kell lemondanod a sportolásról – Fussatok együtt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-nem-kell-lemondanod-a-futasrol-ha-nem-tudod-kire-bizni-a-gyereket.htmlKisbabás anyukaként sem kell lemondanod a sportról, sőt, közös minőségi időtöltés lehet belőle: igazi baba-mama program. Tavasszal és nyáron a legideálisabb választás a babakocsis futás, hiszen így a pici is kint lehet a szabad levegőn. Ez Zsír!--Elképesztő változás – Ezt teszi napi ötven guggoláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-elkepeszto-valtozas-ezt-teszi-napi-otven-guggolas-a-kihivas-eve-marcius-havi-kihivasa.htmlAmikor elkezdtem a kihívások évének március havi megmérettetését, azt hittem, sosem lesz vége ennek a hónapnak. Napi ötven guggolás – ez menni fog, gondoltam első nap. Aztán jött a fekete leves: a sajgó, kattogó, ropogó térdízületek és az izomláz. De a kitartásomnak hála, a hónap végére elért eredmény a legmerészebb elvárásaimat is felülmúlta.Ez Zsír!OrigoRettenetesen soványra fogyott George Clooney felesége - Friss fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160401-amal-clooney-george-clooney-felesege-csontsovanyra-fogyott.htmlA filmsztár ügyvédnőként ténykedő felesége még az eddigieknél is vékonyabban kapták lencsevégre.Ez Zsír!--Som-Balogh Edina: „Mintha egy súly került volna le a vállamról”http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-som-balogh-edinat-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt egykori sztárja örömmel fogadta a meghívást a jógaórára, ahol kemény kihívás elé állítottuk, de neki nem okoztak gondot a legnehezebb ászanák sem. Ez Zsír!--Készen állsz az újabb kihívásra? Áprilisban lemondunk az édességről!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-az-aprilisi-kihivasban-minden-edessegre-nemet-mondunk.htmlA kihívás éve a harmadik próbatételhez érkezett. Április havában nemet mondunk mindenféle édességre: süteményekre, tortákra, csokikra, cukrokra. Kövesd a következő 5 pontot. Ez Zsír!--Rubint Réka kőkemény edzéssel lazított - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160330-rubint-reka-fitnesz-edzo-kokemeny-edzessel-lazitott-amikor-hazaert-dominikarol.htmlA fitneszedző alig ért haza Dominikáról, ahol edzőtábort tartott, máris az edzőterembe vette az irányt, ahol az utazás fáradalmait egy súlyzós edzéssel "pihente ki". Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.