Közel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. 

1. Soha nem lehetsz elég öreg a copfokhoz... 

Forrás: giphy.com

2. ...és a csillogáshoz. 

Forrás: giphy.com
Most akkor tényleg jön a Szex és New York 3?
Egyre több jel utal arra, hogy igen a válasz a fenti kérdésre, a hír fő forrása pedig nem más, mint maga Sarah Jessica Parker. Olvasd el a részleteket nálunk!

3. A felüléseket télen sem szabad elhanyagolni, hiszen soha nem tudhatod, hogy a következő éjszakai randevúra milyen körülmények között kerül sor. 

Forrás: giphy.com

4. Még félénkebb, visszahúzódóbb típusként se félj néha megvadulni. Egyszer még Charlotte is begöndörítette a haját, úgyhogy te is vállalhatsz egy kis rizikót. 

Forrás: giphy.com

5. Mentsd meg a barátnőidet a hozzájuk cseppet sem passzoló árnyalatoktól. 

Forrás: giphy.com
Kiderült: majdnem ő lett a Szex és New York Mr. Bigje
A világhírű sorozat rendezője, Darren Star valaki egészen másnak szánta Carrie Bradshaw szerelme, a szívtipró üzletember szerepét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

6. Soha ne hagyd ki az edzéseket: lehet, hogy a következő randi ott vár rád. 

Forrás: giphy.com

7. Mindig legyen nálad egy kis tükör és rúzs, hogy bármikor csekkolhasd a sminkedet a nagy bevetések előtt. 

Forrás: giphy.com

8. Mindig legyen szép a pedikűröd, soha nem tudhatod, hogy mikor kapsz érte 50%-os árengedményt egy nyári kollekciós álomszandálból. 

Forrás: giphy.com

9. Beszéld meg a pasiddal, hogy nála hagysz néhány cuccot a fürdőszobájában. Ez megkímél attól a kínos esettől, hogy egy reklámtáskában kapj vissza minden holmit. 

Forrás: giphy.com

10. Edz a barátnőiddel, így nemcsak a testedet, de a lelkedet is felfrissítheted a sportolás közben. 

Forrás: giphy.com
A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattál
Bár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!