Serena Williams ilyen közönségesen még soha nem nézett ki – Heti stílusmustra

Kate Moss Irina Shayk stílusmustra Kylie Minogue Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten pompás színeket, elegáns megoldásokat és néhány túlzásba vitt outfitet láthattunk a vörös szőnyegen. A múlt hét egyik legjobbja viszont most csúnyán elbukott.

A legelegánsabbak

Laure Vandervoort színésznő és Irina Shayk modell ugyanazt a stílust képviselték, csak egyikük feketében, másikuk fehérben. Ez a csipkekombinés, hálóingszerű megoldás idén nagy trend az alkalmi vonalon is, és ezen a héten igazán jól mutatták be a sztárok, hogyan kell ezt viselni.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a választása tetszik jobban?

A legszebb színek

Kate Moss ezen a héten egy csodás pink ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Talán a heti kedvencünk is ez lett volna, ha aztán nem látjuk meg Kylie Minogue-ot ebben a gyönyörű sárga ruhakölteményben.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Eltúlzott kiegészítők

June Ambrose designer csodás fehér ruháját karakán kiegészítőkkel dobta fel. A fejdísze nem is rossz, a szemüveg viszont egy kicsit túlzás. Kate Beckinsale pedig egy hatalmas masnival jelent meg a vörös szőnyegen, ami még lehet, hogy a masnimániásoknak bejön, de a cipő színe akkor sem passzol igazán a szetthez.

Forrás: Northfoto

Kinek a választása tetszik kevésbé?

A hét legrosszabbja

Serena Williamst a múlt héten agyondicsértük csodás választásáért, ezen a héten azonban csak a legrosszabbnak járó díjat tudjuk neki odaadni, ugyanis meglehetősen közönségesre sikerült ez a kombináció.

Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.