"Lassan, de biztosan haladok előre” - Szabó Ricsi látványosan lefogyott

Szabó Richárd fogyás életmódváltás fogyókúra X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kőkemény életmódváltásba kezdett az X-Faktor ötödik évadának sztárja. Szabó Ricsi több kilótól is megszabadult az elmúlt hónapokban.

„Lassan, de biztosan haladok előre” – írja facebook oldalán a tanárból lett énekes. A montázson egy régi és egy új képet tett egymás mellé, és bizony szemmel látható rajta a változás. Ricsiaz egyik belvárosi teremben edz, Németh Dorottya, kétszeres fitneszvilágbajnok vezetésével. Rendszeresen megmutatja rajongóinak, hogy halad a testmozgással.

Forrás: Facebook/Szabó Richárd

Februárban már büszkén mutatta meg eredményét, akkori kiírása szerint közeledett a harminc kiló mínuszhoz: „Keresgettem a szekrényben és megtaláltam az öltönynadrágom. Egy éve még belementem most már meg se áll rajtam. Közeledünk a -30 kilóhoz ;) Köszönöm MyBody! Köszönöm Ádám! Köszönöm Dóri!

Ne adjátok fel az álmaitokat! Megéri küzdeni!”

Forrás: Facebook/Szabó Richárd

Egy másik X-Faktoros énekes, Benji húsz kilót adott le mindössze három hónap alatt. A 18 éves fiatal tehetség rosszul érezte magát a bőrében, depressziós is lett túlsúlya miatt, ezért szánta el magát a változtatás mellett.

Forrás: Facebook/benji

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.