A színésznő Sofia Vergara sminkje kifinomultan tökéletes. Érzéki, titokzatos, ahogy Hollywoodban illik. De mi lehet a szépségének titka? Így készítsd el a díva sminkjét!

A színésznőnek nyitottabbak a pórusai, így ha neked is hasonló, akkor az arctisztítás és hidratálás után használj bőrtökéletesítő báziskrémet, ami minimalizálja a pórusokat. Ezután tedd fel a jelenlegi bőrszíneddel harmonizáló alapozót. Világosítsd a szem alatti területet, de ügyelj rá, hogy a bőrszínednél maximum 1-2 árnyalattal legyen világosabb a folyékony korrektorod színe. Majd alaposan dolgozd össze az alapozóval. Finoman púderezd le a T-zónát porpúderrel. Az orcáidat emeld ki a bőrszínedhez illő bronzosítóval, az arccsont alatt ívesen, a halánték irányába tedd fel kontúrmentesen. Szemöldöködet élénkítsd a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldöktökéletesítő porral, majd fésüld ki a felesleget, a kósza szálakat szemöldökspirállal fixáld le.

Sofia Vergara 1972. július 10-én született, a gondoskodó és érzelmes rák havábanForrás: AFP

A titokzatos tekintet kialakításához használd a színésznő kedvenc színeit egy kis bézs a szemzugba, majd a mozgószemhéjra tegyél egy kevés bronz árnyalatot, szépen satírozd össze, hogy a színek fedjék egymást. Majd kontrasztosítsd egy kis feketével a felső és alsó szempillatövet.

Forrás: Youtube

Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, de fent a külső szélét duplán, hogy ívelt, pillangószárnyhatású legyen. Az ajkak érzékien kifinomult hatásához válaszd a szezon egyik legizgalmasabb árnyalatú piros rúzsát, a fiesztapirosat. Ahhoz, hogy olyan tökéletes legyen, mint a szülinapos sztáré, használj az ajakrúzs színével harmonizáló árnyalatú ajakkontúr-ceruzát, és csak ezután töltsd fel ajkaidat a fiesztapiros árnyalatú ajakrúzzsal.

Minél idősebb, annál szexibb Sofia Vergara
Imádja az édességet, de utál tornázni. Sajnos mivel muszáj, saját állítása szerint is mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon és az egész világot ámulatba ejtse a tökéletes alakjával. Sikerült neki. Ő Sofia Vergara, 43 éves, és jobban néz ki, mint valaha. Olvasd el a Life.hu cikkét!