Luxus és romantika - Nászajándékok a sztárvilágban

Brad Pitt Keira Knightley esküvő George Clooney család Katalin hercegné nászajándék Angelina Jolie György herceg Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő az egyik legfontosabb esemény az ember életében – ha pedig egy sztárról van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak fontos, de burzsuj ünnepséget is csapnak ezen a nevezetes napon. Egy igazi sztáresküvőhöz pedig luxusnászajándék is dukál, lássuk melyek voltak az elmúlt évek legdrágább, vagy éppen legromantikusabb meglepetései. 

Keira Knightley és James Righton

Keira és James Righton 2013-ban fogadtak egymásnak örök hűséget, a szerelmes (akkor még) vőlegény pedig egy felettébb romantikus nászajándékkal lepte meg kedvesét: egy több mint 100 éves olajfát ajándékozott neki, amelybe belevéste a nevüket, és elültettette Keira francia villájának udvarában. Ez a megható meglepi több mint 5000 dollárjába fájt a férjnek.

Forrás: AFP

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Az uralkodói családokban természetesen egészen más dimenzióban folyik az ajándékozás, mint a földi halandók esetében, így talán annyira nem is meglepő, mivel lepték meg esküvőjük alkalmából a királyi párt. Clive Christian dizájner No. 1 Imperial Majesty Edition parfümmel ajándékozta meg a szerelmeseket. Hogy ez mitől olyan nagy szám? Clive Christian alkotása a Guinness-rekordok könyvébe is bekerül, mint a világ legdrágább parfümje. Az üveg nyakát 18 karátos arany gallér takarja, amelyet egy ötkarátos gyémánt díszít. A parfümből mindössze öt darab készül évente, különlegességéért cserébe elképesztő összeget, 215 ezer dollárt (36 millió forintot) kell fizetni. A két üvegcse pedig természetesen dupla annyiba került.

Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

Ha férjének szánt ajándékról van szó, Angelina Jolie nem ismer lehetetlent. 2014-ben tartott esküvőjükre Angie egy platinából készült, 3 millió dollárt (vagyis 734 millió forintot) érő, 1952-es Patek Philippe órával lepte meg Brad Pittet. Az órát a világ egyik legendás és legelismertebb svájci órása készített. A nem mindennapi ajándékot a házaspár egyik közeli barátja vitte el gravíroztatni egy üzletbe, az órára a következő felirat került: "Rolynak Nessától" – utalva annak a két karakternek a nevére, akiket a közösen forgatott By The Sea című filmben alakítottak.

Forrás: Hello Magazine

George Clooney és Amal Alamuddin

George Clooney is kitett magáért: egy 17. századi angliai kúriával ajándékozta meg szeretett nejét. A pazar palotában összesen kilenc hálószoba és nyolc fürdőszoba található, és ha minden igaz, Clooney nem kevesebb mint 16 millió dollárt, azaz több mint 4,5 milliárd forintot fizetett érte.

Forrás: AFP

Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise egy igazi gavallér, ha ajándékokról van szó: nem elég, hogy Katie Holmes ujjára egy 275 millió dolláros jegygyűrűt húzott, ráadásul még egy Gulfstream IV-SP repülőgépet is vásárolt fiatal menyasszonyának, 20 millió dollár, azaz 5,8 milliárd forint értékben. Hiába azonban a burzsuj ajándékok, a házasságuk néhány év után befuccsolt.

Forrás: AFP
"Inkább fizetek valakinek, hogy tegye el láb alól, minthogy a gyerekemnek kelljen neki fizetnie"http://www.life.hu/csalad/20160711-kotelezo-szulotartas-pro-es-kontra-olvasok-velemenye.htmlJúlius elsején lépett életbe az a törvénymódosítás, amelynek értelmében perelhetővé válik az a gyerek, aki helyett más gondoskodik a szüleiről. A kötelező szülőtartásról szóló múlt heti cikkünk nagy port kavart, rengeteg vélemény érkezett hozzánk komment és e-mail formájában is. Az alábbiakban ezekből válogattunk. CsaládOrigoTönkrement gyerekkorok - Hírességek, akiknek szülei alkoholisták voltakhttp://www.life.hu/csalad/20160707-hiressegek-alkoholista-szulei.htmlMa már nem szívesen emlékeznek vissza rá, de sok hírességnek szinte a túlélésért kellett küzdenie gyermekkorában. Az alkohol rengeteg sztárcsaládot szakított már szét. CsaládAFP"Miért lettem keresztényből muszlim" - Három hívő vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20160707-harom-kereszteny-vall-arrol-miert-lettek-muszlimuk.htmlHa valaki vallást változtat, az minden esetben egy komoly döntés, és a környezet részéről gyakran megütközést vált ki. Pláne így van ez akkor, ha valaki úgy dönt, hogy az iszlám hitre tér át, vagyis egy olyan vallást vesz fel, amelynek manapság az európai kultúrkörben igen ellentmondásos a megítélése. A Huffington Poston megjelent interjúban három hívő vallott arról, mi vitte rá őket erre a radikális lépésre. Család--Tizenéves gyilkosok, áldozattá vált szülők (18+)http://www.life.hu/csalad/20160627-gyilkos-gyerekek-akik-megoltek-szuleiket.htmlSzülőnek lenni az egyik legnehezebb feladat a világon. Mindenki tökéletes édesanya és édesapa szeretne lenni, és tökéletes gyerekeket nevelni. A valóság azonban az ideális álomvilágnál sokkal bonyolultabb, sötétebb és gyakran sokkolóbb. Következzenek azok a gyerekek, akik a saját szüleik ellen fordultak. Család--Globális népirtás a kötelező védőoltások segítségével? - Interjú dr. Novák Hunorralhttp://www.life.hu/csalad/20160630-interju-dr-novak-hunorral-a-kotelezo-vedooltasokrol-es-oltasellenessegrol.htmlMagyarország különleges helyet foglal el Európában. Míg nálunk a gyermekkori védőoltások kötelezőek, addig a kontinens legtöbb országában mindössze ajánlott vakcinák vannak. Az ajánlások pedig országról országra változóak. A hazai oltási rendszert a szakmai szervezetek jónak látják, és a WHO megállapítása szerint az úgynevezett átoltottság, azaz a beoltottak aránya Magyarországon kiemelkedően magas. Mégis: egyre több az olyan szülő - hazánkban és a világ más országaiban is -, akik kritikusak a vakcinák biztonságosságával kapcsolatban. CsaládOrigoMerj nagyot álmodni - Nők, akik megvalósították magukathttp://www.life.hu/csalad/20160704--legy-onmagad-nok-akik-megvalositottak-almaikat.htmlHárom nő, három életút, három beteljesült álom - az alábbi asszonyok mertek nagyot álmodni, és munkájukon keresztül megvalósították magukat. Sikereikkel másoknak is erőt és inspirációt adhatnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.