Evelin nyomdokaiba lép Gáspár Virág - Győzi kisebbik lánya is rohamtempóban fogy

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző -
fogyás Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száz kilóról indult, most 70-et nyom Gáspár Evelin. A celebcsemete most húgának, Virágnak segít a fogyásban. 

"Rengeteg levelet kapok, ami nagyon jólesik, másrészről felidegesít. A legtöbben azt kérdezik, hogyan fogytál le ilyen gyorsan? Én ezt egyáltalán nem mondanám gyors fogyásnak, rengeteg munka van benne, hosszú utat jártam be, de természetesen megosztom a tapasztalataimat másokkal is. Megkerestek már menyasszonyok is, fiatalok, idősebbek, megdöbbentő ez a nagy érdeklődés, de jólesik. Van, aki leírja nekem, hogy sok erőt adok neki" - nyilatkozta a Borsnak Evelin, aki állítja, végre megtalálta az igazi hatékony módszert. "Virág pedig kilenc kilót fogyott három hét alatt, én mínusz ötnél tartok" – tette hozzá.

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző

3 applikáció, hogy egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160712-applikaciok-az-egeszseges-etkezesert.htmlSokszor még abban is nehéz eligazodni, hogy melyik étel egészséges, és melyik nem, miben mennyi az adalékanyag, és mennyi kalóriát tartalmaz. De a legújabb applikációk már ebben is segítenek! Ez Zsír!OrigoIrigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett! http://www.life.hu/ez-zsir/20160708-cindy-crawford-demi-moore-elle-mcpherson-a-legjobb-testu-50-feletti-nok.htmlSokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés? Ez Zsír!--Tóth Vera elképesztő bejelentésre készül Facebook-oldalán: íme, a nagy hír!http://www.life.hu/ez-zsir/20160712-toth-vera-regota-kuzd-a-sulyfeleslegevel-most-nagy-bejelentesre-keszul.htmlAz énekesnő még egy kis időt kér a rajongóktól, de ígéri, egy hét múlva őszintén elmesél mindent a fogyásáról. Ez Zsír!OrigoEgyütt izzad a két sztár: Íme Hajós András és Majka közös edzőszelfijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-egyutt-izzad-a-ket-sztar-hajos-es-majka-kozos-edzese.htmlEgyelőre még csak pletyka, hogy Hajós András újra Majka zsűritársa lesz a Sztárban sztár című műsorban, de a két fenegyerek már most együtt dolgozik. Jelenleg izmaik építésén... Ez Zsír!OrigoEmberkereskedők áldozata volt, rekorder triatlonista lett belőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-triatlon-rekordot-dontott-az-emberkereskedok-korabbi-aldozata.htmlSokáig maga volt a pokol az élete a 49 éves Norma Bastidasnak. A tragédiák sorozata végül tündérmesébe fordult át, a mexikói nő még egy világrekordot is megdöntött. Ez Zsír!OrigoAleska nem ment a Soundra, cserébe villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160709-aleska-diamond-nem-ment-a-balaton-soundra-cserebe-lapos-hasat-villantott.htmlAleska, vagyis Sáfrány Emese úgy döntött, idén celebtársaival ellentétben nem megy a Balaton Soundra. Viszont tuti bikinalakot és lapos hasat villantott az Instán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.