Szívbemarkoló történet: 58 év házasság után kéz a kézben hunyt el a pár

Forrás: Dreamstime -
házasság Texas együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondják, hogy akik évtizedeket élnek le egymás mellett, már képtelenek a másik nélkül élni. A texasi házaspár története pedig olyan, mint a legszebb romantikus filmek egyike.

Egymás mellett fekve, egymás kezét fogva hunyt el nemrég a San Antonio-i pár a People magazin szerint. George és Ora Lee Rodriguez története lányuk, Corina Martinez szerint pontosan olyan volt, mintha a Szerelmünk lapjai című filmet róluk forgatták volna - nekünk is ez a mozi jutott először eszünkbe.

Forrás: FOX29

A férfi a helyi piacon dolgozott hentesként, itt találkozott későbbi nejével. Akkor házasodtak össze, amikor a férfi hazatért a katonaságból. Három gyermekük született.

Évtizedekkel később, szinte minkettőjüknél egyszerre jelentkezett a demencia, a férfi stroke-ot is kapott. A pár az 58. házassági évfordulójuk után hunyt el: a férfi álmában halt meg, őt pontosan három órával követte felesége.

Az asszony állítólag sokat viccelődött azzal, hogy nélküle a férje nem megy innen sehova - és igaza lett..

Cuki! Így produkálta magát Hajdú Szabolcs fia a filmfesztiválonhttp://www.life.hu/csalad/20160713-hajdu-szabolcs-kisfia-a-rendezo-gyermeke-cuki-musort-adott-a-filmfesztivalon.htmlA magyar filmrendező kisfia igazi örökmozgó, így nem csoda, hogy minden szem rá szegeződött a fesztivál alatt. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoEgy édesapa kívánsága: erre kényszeríti Bódiék fia a gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160713-bodi-csabi-fiai-apjuk-nyomdokaiba-lepnek-a-zenesz-orulne-ha-fia-is-enekesek-lennenek.htmlEgy életmódcsatorna vendége volt Bódi Csabi és két fia. Arról faggatták őket, hogy mik a jövőbeli terveik a karrierjük szempontjából. Édesapjuk meglepő választ adott. Család--Eltiltották Damu Edinát a kislányától: „Egy biztos: Edina soha nem kapja meg Maját!”http://www.life.hu/csalad/20160713-damu-edinat-eltiltottak-kislanyatol-majatol-nem-beszamithato-damu-roland-szerint.htmlSzületésétől fogva nem az édesanyja neveli Damu Roland és Edina közös gyermekét. A feleség nővére lett a kislány gyámja, aki állítólag nem engedi Edinának, hogy látogassa a picit. CsaládOrigoLuxus és romantika - Nászajándékok a sztárvilágban http://www.life.hu/csalad/20160712-a-legdragabb-legromantikusabb-naszajandekok-a-sztarvilagban.htmlAz esküvő az egyik legfontosabb esemény az ember életében – ha pedig egy sztárról van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak fontos, de burzsuj ünnepséget is csapnak ezen a nevezetes napon. Egy igazi sztáresküvőhöz pedig luxusnászajándék is dukál, lássuk melyek voltak az elmúlt évek legdrágább, vagy éppen legromantikusabb meglepetései. Család--Chrissy Teigen máris igazi anyuka: kiáll sokat kritizált kolléganője melletthttp://www.life.hu/csalad/20160712-chrissy-teigen-a-kozossegi-oldalan-uzent-a-sztarok-kepeit-allandoan-kritizaloknak.htmlA nők imádják kritizálni egymást, az anyukák azonban ezt mesterfokon űzik. Ebből lett elege Chrissy Teigennek. CsaládOrigoJennifer Aniston: "Nincs szükségem gyerekre, hogy teljes legyen az életem"http://www.life.hu/csalad/20160713-jennifer-aniston-nincs-szuksegem-gyerekre-hogy-teljes-legyen-az-eletem.htmlIdőről időre felröppen a hír, hogy Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux kisbabát várnak, ám a kis jövevény egyelőre még várat magára. Már az örökbefogadásról is szóltak a hírek, de azok sem igazolódtak be. Jennifer elébe menve a további találgatásoknak, nyílt levélben reagált a róla szóló pletykákra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.