Már nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. 

Alapszabály 

Az esküvő az ifjú pár nagy napja, ne akard túlöltözni őket. De a másik végletbe se ess, így feltétlenül legyél jól öltözött, hiszen ezzel őket tiszteled meg. 

Túl nagy dekoltázs 

Talán sokaknak egyértelmű, de a villantásgyanús ruhák nem esküvőre valók. Egyáltalán nem ízléses, és nem is lenne túl kényelmes egész este az figyelni, igazgatni, hogy helyükön vannak-e még a csajok. Ráadásul a menyasszony sem örülne, ha egy méretes dekoltázs ellopná a show-t.

Forrás: Youtube

Túl rövid ruha 

A túl rövid ruhára is ugyanez igaz. Egy rossz mozdulat, és az egész násznép megbámulhatja a popsidat. A combközépig érő ruha legyen a legrövidebb, annál kurtábbat semmiképpen ne válassz. 

5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napján
Az esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked.

Túl sok kiegészítő 

A kiegészítőket is ízlésesen válogasd össze. Egy statement ékszerhez ne vegyél fel mást, az apróságokat viszont halmozhatod, de azért ne ess túlzásba. 

Forrás: Dreamstime

Fehér, fekete, igen, nem 

Az örök szabályt talán már mindannyian tudjátok: a fehér a menyasszony színe, így nem túl elegáns lépés, ha a násznépből valaki más is fehérbe bújik. De emiatt nem is kell búslakodni, annyi szép pasztellszín van, amiben jól érezheted magad! Mivel a fekete nálunk a gyász színe, ezért ez a szín sem ajánlott. Helyette válassz inkább sötétkéket, amit világos kiegészítőkkel és egy hangsúlyos ékszerrel jól fel tudsz dobni. Sokan a piros ruhákat is a tiltólistás darabok közé sorolják, hiszen hagyományosan ez a menyecskeruha színe. 

Forrás: Youtube

Estélyi 

Az esküvő természetesen nagy és fontos esemény, de a nagyestélyi nem odavaló. Azzal csak kinevettetnéd magad. Válassz könnyű, elegáns ruhát, amiben jól is érzed magad. 

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!
Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony!