Péter Szabó Szilvia: " Tudom, hogy a szülés fájni fog"

babaruha baba Péter Szabó Szilvia ruha kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. Pachmann Péter oldalán megnyerte a Nagy Duettet, és hamaraosan anyai örömök elé is néz.

Az énekesnő már alig várja, hogy a karjában tarthassa az első gyermekét. A terhessége közepén járó kismama még nem vásárolt a kis csöppségnek, hiszen Szilvi rendkívül babonás, így nem akarja elsietni a dolgokat. Bár a baba nevéről még nem döntöttek, az édesanya szerint ennek is eljön majd az ideje - írja a Story magazin.

Forrás: -Facebook/Péter Szabó Szilvia

"Nincs bennem pánik, de azt tudom, hogy a szülés borzasztóan fájni fog. Mégsem félek, mert tudom, ez az ára, hogy világra segítsek egy új életet, ami maga a csoda. Fontos, hogy a keresztnév ne legyen túl hosszú, ne lehessen gúnyoldoni vele majd az iskolában, és persze a jelentésére is figyelünk. Szerintem a szülés pillanatában fogunk határozni" - nyilatkozta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.