Vannak, akik gyakorlatilag az egész világot körbehaknizzák a nagy hírrel, vannak, akik örömüket meg szeretnék tartani maguknak. Minden sztár másképp kezeli a terhességet és a gyermekáldást, az alábbiakban azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik a közelmúltban adtak életet gyermeküknek, és ezt hihetetlenül fondorlatosan el tudták titkolni a nagyérdemű elől. 

Eva Mendes

A gyönyörű Eva Mendes és a világ egyik legjobb pasijának titulált Ryan Gosling 2011-ben kezdett el randizni egymással, mára pedig két kislány boldog szüleinek mondhatják magukat. Mendes egyik terhessége sem volt hétköznapi - vagyis pontosabban túlságosan hétköznapi volt. Világsztárokhoz képest meglepően visszafogottan kezelték a dolgot, egyik várandósságot sem kürtölték világgá, nem hakniztak vele magazinokban vagy tévéműsorokban. Sőt mit több,

Mendes első terhességét egészen konkrétan a szülés pillanatáig meg sem erősítették.

Eva Mendes és Ryan GoslingForrás: AFP

Ha néha-néha előbukkant egy lesifotó a színésznőről, mindenki csak találgathatott, hogy most vajon pocakos, vagy csak jól beebédelt. És nagyjából ezt a forgatókönyvet játszották el a második terhességnél is, azzal a kivétellel, hogy ott két hónappal a szülés előtt beismerték a várandósság tényét. A két színész tehát kifejezetten ügyel a család intim szférájára, kislányaikról, Esmeralda Amadáról és Amada Lee-ről sem nagyon találni fotót az interneten. Érdekesség egyébként, hogy mindkét lány egyik keresztneve az Amada, a nevet a színésznő nagymamájáról kapták, magyarul pedig annyit jelent, hogy "szeretett".

A Túl a fenyvesen című krimiben is gyerekes fiatal párt alakítottakForrás: AFP

Anne Hathaway

Anne Hathaway nem titkolta a terhességét, többször is lencsevégre kapták például, ahogy nagy hassal és a férjével a tengerparton strandol. Éppen ezért volt meglepő, amikor kiderült, hogy a pár eltitkolta kisfiuk, Jonathan születését.

Anne Hathaway pocakosan a partonForrás: Instagram/Anne Hathaway

A lurkó valójában két héttel korábban megszületett, mint ahogy azt a színésznő bejelentette a nagy nyilvánosságnak.

Okos húzás volt, így legalább volt két békés hetük, amelyet kizárólag újszülött kisfiukkal tölthettek. A pár egyébként nem dugdossa kifejezetten a sajtó elől a kicsit, többször is hírt kaptunk róla, hogy a család közös kirándulásra indult, de Jonathan privát szféráját azért próbálják védeni a kíváncsi szemek elől. 

Anne Hathaway és férje kisfiukkal sétálgattakForrás: Northfoto

Sandra Bullock

Sandra Bullock első fogadott gyermekéről, Louisról mindenki tudott, a kisfiút a színésznő 2010-ben vette magához. Aztán tavaly a bulvárlapok pletykálni kezdtek egy kislányról, akit Bullock második gyerekeként emlegettek. Nagyjából egy hónapig mentek a találgatások, míg végül tavaly decemberben a People magazin egy exkluzív interjúban hozta le hivatalosan is a nagy hírt, miszerint igaz volt a pletyka, a színésznő egy második gyermeket, ezúttal egy kislányt fogadott örökbe. Bullock és kislánya, Laila volt a People magazin címplapján, de úgy, hogy a kislánynak nem látszódott az arca. 

Sandra Bullock a People magazin címlapjánForrás: People Magazine

Alexis Bledel

A Szívek szállodája című sorozat sztárja szinte hihetetlen tettet hajtott végre: nemcsak a terhességét tudta titokban tartani, hanem fél évig arra sem derült fény, hogy életet adott a fiának. Bár tavaly decemberben a Life.hu is megírta, hogy a színésznőről azt pletykálják, hogy babát vár, Alexis soha nem erősítette meg a hírt. Később a szüléséről sem számolt be, egy lepcses szájú ismerősnek köszönhetjük, hogy hat hónappal a baba születése után egy interjúban elkottyantotta a nagy eseményt.

Alexis Bledel és férjeForrás: AFP

Adele

Adele is a titkolózás mellett tette le a voksát. Terhessége idején az énekesnő próbálta kerülni a nyilvánosságot, legfőképpen a lesifotósokat. Ha mégis meg kellett valahol jelennie, akkor általában sötét, bő ruhákat húzott magára, hogy megpróbálja leplezni növekvő hasát. Csupán a hetedik hónapban adott ki egy hivatalos nyilatkozatot, amelyben bejelentette az örömhírt. A titkolózást a szülés után is folytatta, hónapig nem derült ki például, hogy hogyan nevezték el a kis trónörököst. A leleplezést aztán ismét csak a lesifotósoknak "köszönhetjük", akik többször is lencsevégre kapták, hogy Adele nyakában egy "Angelo" feliratú nyaklánc lóg. A kis Angelóról azóta sem készült túl sok nyilvános fotó. 

Forrás: Norhfoto