Nem fog egyhamar lezárulni Pártos Csilla és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A válást már kimondták, de rengeteg lezáratlan ügy van még előttük. Lehet, hogy Pártos Csillának ki kell költöznie a budai ingatlanból, közben a gyerektartás körül is megy a vita.

Házasságuk megromlása egy egészen nagy lavinát indított el Pártos Csilla és volt férje között, amibe beszállt Pécsi Ildikó is. A válás kimondása is nagyon sok időbe került, a végső döntésre csak most májusban került sor hosszas huzavona után. Azonban még nem sikerült mindennek pontot tenni a végére.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Első fokon született ítélet a lakáskiürítési perben is, amit állítólag azért indított Pécsi Ildikó mert Csilla csak részben fizeti a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, és kilakoltatást kért. A néhány nappal ezelőtti ítélet értelmében Csillának 15 napon belül ki kell költöznie abból a budai családi házból, amelyben volt férjével éltek együtt. Azonban ezzel még nem érne véget a kálváriájuk. Pártos Csilla már korábban is gondolkodott azon, hogy a gyerektartás miatt bíróság elé állíttatná volt férjét, most ismét ezt fontolgatja. "Havi húszezer forintot kap Pártos Csilla tartásdíjként, aminek meg kellene haladnia a százezer forintot. Most erősen elgondolkodott azon, hogy büntetőfeljelentést tesz volt férje ellen" - mondta dr. Gerencsér András ügyvéd a Borsnak. A lap megkérdezte Pécsi Ildikó ügyvédjét is az állításról. "A volt férjnek jelenleg nincs pénze a megítélt teljes tartásdíj megfizetésére, és felülvizsgálati eljárást kezdeményezett a Kúriánál. A büntetőfeljelentés lebeg, viszont semmi mást nem jelez, csak bosszúállást" - mondta dr. Bilkei-Gorzó Dávid, a művésznő jogi képviselője. Az ügyvéd hozzátette, Pártos Csillának lenne hova költöznie elvileg, a tárgyalások során egy általa 30 millió forintra tartott, kizárólagos tulajdonának tekintett gödöllői ingatlant is megnevezett.