Pártos Csilla büntetőfeljelentést fontolgat! Pécsi Ildikó fia akár börtönbe is kerülhet

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
gyerektartás Pécsi Ildikó per Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fog egyhamar lezárulni Pártos Csilla és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A válást már kimondták, de rengeteg lezáratlan ügy van még előttük. Lehet, hogy Pártos Csillának ki kell költöznie a budai ingatlanból, közben a gyerektartás körül is megy a vita.

Házasságuk megromlása egy egészen nagy lavinát indított el Pártos Csilla és volt férje között, amibe beszállt Pécsi Ildikó is. A válás kimondása is nagyon sok időbe került, a végső döntésre csak most májusban került sor hosszas huzavona után. Azonban még nem sikerült mindennek pontot tenni a végére.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Első fokon született ítélet a lakáskiürítési perben is, amit állítólag azért indított Pécsi Ildikó mert Csilla csak részben fizeti a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, és kilakoltatást kért.

A néhány nappal ezelőtti ítélet értelmében Csillának 15 napon belül ki kell költöznie

abból a budai családi házból, amelyben volt férjével éltek együtt. Azonban ezzel még nem érne véget a kálváriájuk. Pártos Csilla már korábban is gondolkodott azon, hogy a gyerektartás miatt bíróság elé állíttatná volt férjét, most ismét ezt fontolgatja.

"Havi húszezer forintot kap Pártos Csilla tartásdíjként, aminek meg kellene haladnia a százezer forintot.

Most erősen elgondolkodott azon, hogy büntetőfeljelentést tesz volt férje ellen" - mondta dr. Gerencsér András ügyvéd a Borsnak. A lap megkérdezte Pécsi Ildikó ügyvédjét is az állításról.

"A volt férjnek jelenleg nincs pénze a megítélt teljes tartásdíj megfizetésére,

és felülvizsgálati eljárást kezdeményezett a Kúriánál. A büntetőfeljelentés lebeg, viszont semmi mást nem jelez, csak bosszúállást" - mondta dr. Bilkei-Gorzó Dávid, a művésznő jogi képviselője. Az ügyvéd hozzátette, Pártos Csillának lenne hova költöznie elvileg, a tárgyalások során egy általa 30 millió forintra tartott, kizárólagos tulajdonának tekintett gödöllői ingatlant is megnevezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.