Pártos Csilla börtönbe küldhetné Pécsi Ildikó fiát?

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
tartásdíj válás Pécsi Ildikó börtön büntetőper Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint a színésznő egykor imádott menye az elmaradt gyerektartás miatt állíthatná volt férjét bíróság elé.

Szűcs Csabának, Pécsi Ildikó fiának 1,4 millió elmaradt tartásdíjat kell fizetnie Pártos Csillának, amit eddig nem tett meg – írja a Story.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

„Az apa mindössze 20 ezer forintot fizet havonta a fia után, aki közben 18 éves lesz, és szeretne tovább tanulni. Így még jó ideig a szülőknek kell őt eltartani. Csillának szüksége van erre az összegre" – kezdte Dr. Gelencsér András ügyvéd, aki hozzátette, Csilla előtt még egy út áll, ám ez drasztikus lépés lenne.

„Büntetőeljárást indíthatna volt férjével szemben. A tartásdíj elmulasztása ugyanis bűncselekmény, ami két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető" – tette hozzá az ügyvéd és elmondta, Csilla emberségből döntött úgy, soha nem lépi meg ezt a lehetőséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.