Megszületett az ítélet: Pártos Csillának el kell hagynia Pécsi Ildikó házát

színésznő Pécsi Ildikó költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig húzódott a házaspár kálváriája, de végre elválhatott egymástól Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla. A bíróság ítéletet hozott a lakáskiürítésről szóló perben is, ahol kiderült, hogy Csillának el kell-e hagynia a Pécsi Ildikó nevén lévő házat.

Végre pontot tett a bíróság tavaly nyáron kezdődött per végére. Pécsi Ildikó volt menyének, Pártos Csillának 15 napon belül ki kell költöznie abból a budai családi házból, amelyben volt férjével éltek együtt.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A színésznő régebben azért indított eljárást, mert szerinte Csilla jogtalanul lakik a házban. A bíróság első fokon Pécsi Ildikónak adott igazat, tehát Pártos Csillának gyermekével együtt el kell hagynia a lakást. Állítólag azért is kezdődött el a ház körüli vita, mert Csilla csak részben fizette a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, bár korábban felajánlotta, hogy menye és unokája addig lehetnek az épületben, míg a fiú le nem érettségizik. Pécsi Ildikó unokájával már rég nem tartja a kapcsolatot, fia válópere miatt romlott meg a viszonyuk. A színésznő korábban úgy nyilatkozott, elfogadta, hogy ha valakinek nincs szüksége rá, akkor azt el kell engednie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.