North West Kim Kardashian nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis North West nem viseli jól, hogy öccse születése óta már nem ő van a középpontban. 

3 éve a kicsi North West Kim Kardashian és Kanye West szeme fénye - a kislány körül forgott minden. North pedig megszokta, hogy az és úgy történik, amit ő szeretne. Ám a dolgok decemberben megváltoztak.

Forrás: AFP/Craig Barritt

A sztárpár kisfia, Saint ugyanis tavaly év végén született meg, azóta pedig megoszlik a család figyelme a kislány és a baba között. North West azonban szeretné, ha még mindig minden úgy lenne, mint régen, és nincs kedve a változáshoz. Kim Kardashian nemrég azt nyilatkozta, kislánya épp abban a korban van, hogy rengeteget kérdez, beszélget, ő pedig nagyon igyekszik kielégíteni a kíváncsiságát. De próbálja egyre közelebb hozni egymáshoz a két testvért, mert fontos, hogy később is jóban legyenek.

"Az lesz a jó kor, amikor már a pici is akkora, hogy tudnak majd egymással beszélgetni. Na ezt az időszakot várom már nagyon" - mesélte a kerek fenekű celebmami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.