Továbbra is tart Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A nyilvánosság előtt zajló hercehurcának nem került még pont a végére. A lakáskiürítési perben első fokon született ítélet, de a ki nem fizetett tartásdíjak miatt még csak most fog elkezdődni a vita.

Több fronton zajlik Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának csatája. Már sikerült hivatalosan is elválniuk, de ezzel még nem zárult le az ügyük. Közben zajlott a lakáskiürítési per, erről első fokon már döntött a bíróság.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Pécsi Ildikónak adtak igazat, aki azért indította az eljárást, mert állítása szerint Csilla csak részben fizeti a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, és kilakoltatást kért. A döntés értelmében 15 napon belül el kell költöznie Pártos Csillának, és fiának a lakásból, de ez még nem a jogerős ítélet.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pártos Csilla korábban már pedzegette, hogy büntetőfeljelentést fontolgat, amiért férje nem fizezti a gyermektartás teljes összegét. most viszont kijelentette, hogy mindent megtesz gyermeke érdekében. "Nem akartam bántani senkit, most azonban a gyerekem és a saját magam védelmében hallgatni kényszerülök az ügyvédemre, és minden olyan eszközzel élni fogok a továbbiakban, amelyek megóvnak bennünket" - mondta Pártos Csilla a Story Magazinnak. Mivel az apának nincs jövedelme a gyerektartás kifizetésére, Csilla az anyósától vagyis Pécsi Ildikótól kér rokontartást.