A világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki.

Jamie Oliver  nem csak világhírű szakács, hanem hatalmas rutinnal rendelkező apuka is, aki hamarosan 5 gyerekkel büszkélkedhet. Nem véletlen tehát, hogy különleges nevelési elveit mára már tökélyre fejlesztette. 

Amikor gyermekei szeretnének valamit, nem kapják csak úgy meg, függetlenül attól, hogy a sztár bármit megvehetne nekik.

"Sosem felejtem el, amikor odaálltak elém, és azt mondták, szeretnének egy kismotort. Én erre azt mondtam, nincs se karácsony, sem szülinap, nem kaptok. Persze ekkor elindult a szokásos Akarok! Akarok! hiszti. Ekkor odavittem őket a házunk oldalához, ami tele van fűszernövényekkel, és azt mondtam: Ha megtanuljátok az összes fűszer nevét, kaptok egy kismotort." - mesélte Jamie Oliver a Daily Mailnek.

Forrás:Northfoto.com

"Azok a kis kópék egy óra múlva visszajöttek, és hangosan sorolták nekem a neveket. Mire csavartam egyet a dolgon, és azt mondtam, most bekötöm a szemeteket, és szagolnotok kell. Alig egy óra múlva ugyanúgy sorolták a neveket, pedig teljesen más növények voltak előttük. Nem szóltam, megdolgoztak érte, megvettem nekik a rollert" - lelkendezett a sztárszakács.