Hivatalosan is elvált a Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond,Klinszky Gábor -
Berényi Miklós válás Szőke Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa öt év után lett újra szabad. Hivatalosan is aláírták a papírokat, így már semmi nem állhat a színész és új kedvese útjába.

Öt éve annak, hogy Szőke Zoltán elhagyta családját, hogy új szerelmével, Annamarival kezdjen közös életet. Nehéz döntés volt, de egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy most már senkivel sem cserélne, annyira boldog.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond,Klinszky Gábor

A boldogságát csak tetőzte, hogy fiai hamar elfogadták új párját, de a színész hagyott is nekik bőven időt a történtek feldolgozására. "Az édesanyjukkal igyekszünk úgy elrendezni mindent, hogy az nekik a legjobb legyen. Ezért nem került még pont a válóperünk végére sem, mert mindent korrektül kívánunk rögzíteni" - mondta korábban a színész, aki már teljesen boldog lehet, hiszen a válást is kimondták, így már tényleg nem állhat semmi szerelmük útjába - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.