Már öt éve annak, hogy a Barátok közt sztárja elhagyta feleségét és új szerelmével, Annamarival kezdett új életet. A színész boldogabb mint valaha, hiszen kapcsolatát már fiai is elfogadták. 

A Barátok közt sztárja nem bánta meg, hogy annak idején a szívére hallgatott, és felvállalta kapcsolatát szerelmével, Annamarival - írja a Best magazin. A döntés, hogy elhagyja miatta családját nehéz volt, de állítása szerint most már senkivel sem cserélne, annyira boldog.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ami pedig teljessé teszi az örömöt, hogy mára már fiai is elfogadták új kapcsolatát, ehhez azonban az is hozzájárult, hogy a színész hagyott nekik időt arra, hogy feldolgozzák a történteket, valamint, hogy édesanyjukkal is korrektül igyekeznek rendezni a dolgokat - ezért nem zajlott le még a válóperük sem. 

"Az édesanyjukkal igyekszünk úgy elrendezni mindent, hogy az nekik a legjobb legyen. Ezért nem került még pont a válóperünk végére sem, mert mindent korrektül kívánunk rögzíteni" - mondta a Best magazinnak Szőke Zoltán, aki még egy újabb esküvőtől sem zárkózna el a jövőben. "Az eltelt öt évre visszatekintve minden a helyére került, és amikor eljön az ideje, belefér majd az életünkbe egy esküvő is" - tette hozzá.